Sundsvalls FF:s lagkapten Anna Torstensson såg till att säkra segern med sina två avslutande mål. Sundsvalls FF:s lagkapten Anna Torstensson såg till att säkra segern med sina två avslutande mål.

Två mål av lagkaptenen Anna Torstensson när Sundsvalls FF segrade

(2017-06-01)
När Fränsta reducerade till 1-2 tidigt i andra halvlek  hemma mot Sundsvalls FF blev det nerv i matchen.
Men bara en kort stund. Det tog bara fyra minuter för gästernas Anna Torstensson att sätta 1-3 och när lagkaptenen även satte sitt andra och Sundsvalls FF:s fjärde mål med drygt tio minuter kvar var segern säkrad.

Matchen mellan Fränsta och Sundsvalls FF fick flyttas till Erikshof i Erikslund. Planen bjöd på fint naturgräs och det blev en stundtals spännande match där emellertid bortalaget mestadels satt i förarsätet.
Julia Pedro satte ett tidigt ledningsmål för gästerna som Ebba Wilhelmsson ökade på i mitten av den första halvleken.
Fränsta fick en bra start i andra då Eva Skarpsvärd reducerade i den 53:e minuten. Hemmaglädjen blev dock kortvarig. Det tog bara lagkaptenen Anna Torstensson fyra minuter för att återta tvåmålsförsprånget.
Med lite drygt tio minuter kvar säkrade Torstensson gästerna seger med sitt andra och Sundsvalls FF:s fjärde mål.

Fränsta IK - Sundsvalls FF 1-4
2017-06-01 - 19:00 - Erikshof
0-1 Julia Pedro (7)
0-2 Ebba Vilhelmsson (25)
1-2 Eva Skarpsvärd (53)
1-3 Anna Törnblom (57)
1-4 Anna Törnblom (78).
Domare: Per Pålsson