Felicia Lindström svarade för Selånger 2;s första fullträff för säsongen. Felicia Lindström svarade för Selånger 2;s första fullträff för säsongen.

Selånger 2 vann på Myggvallen mot ett väl kämpande Fränsta

(2020-06-18)
Selånger 2 vann som väntat seriepremiären på Myggvallen med 3-1.
Men Fränsta stod emot bra och hade länge 1-1 och brände en straff på slutet.

– Är riktigt nöjd med vår prestation trots förlusten, säger Fränstas tränare Mikael Dahl.

Ifjol hängde Selånger 2 kvar i division 2 men blev nedflyttade till damtrean då A-laget ramlade ur ettan.
Och det märktes att Fränsta hade lite svårt att hänga med när tempot skrivades upp men hemmalaget stod ändå upp riktigt bra.
Man kunde dock inte hindra Felicia Lindström från att göra 0-1.
I den 20:e minuten var det emellertid utjämnat.  Ella Johansson tog emot bollen meed vänstern, vände om och drog upp den med högerdojjan i det närmre krysset. Vackert!
1-1 stod sig till dryga halvtimmen då Selångers övertag utmynnade i Linnea Söderbergs ledningsmål och i den 79:e minuten hamrade Johanna Hallber in spiken med sitt 1-3-mål.
På övertid fick Fränsta en ypperlig möjlighet till ett reduceringsmål men den tilldömda straffen sköts i "plankan".

Tränarsnack:
– Det märktes att det var ett duktigt lag som vi mötte men vi höll dem länge stången tack vare en rejäl kämpainsats. Är riktigt nöjd med vår prestation trots förlusten och hade vi satt straffen på slutet så...men det var nogt för lite tid kvar för att kunna hota på allvar, säger Fränstas tränare Mikael Dahl.
(väntar på återkoppling från Selångers ledare)

Bäst på plan:
I Fränsta var Elise Persson rena klippan i försvaret. Therese Nordlund verkade pigg efter barnafödandet och visade spelglädje oavstt om hon spelade på topp eller klev ner på mitten.

Fränsta IK - Selånger FK 2 1-3
2020-06-18 - 19:30 - Myggvallen
0-1 Felicia Lindström (7)
1-1 Ella Johansson (20)
1-2 Linnea Söderberg (63)
1-3 Johanna Hallberg (79)
Domare: Roger Lundbäck, Sundsvall
Ass. domare: Abdikani Idoow och Shadi Diraoui