6-1 William Dalenius 79
6-2 William Dalenius 87
Domare: Mattias Uppling, Sundsvall
Publik: 30

Matfors vann derbyt mot Hassel hemma på Thulevallen med klara 6-2 men det var först i inledningen av den andra halvleken som man kunde gå från 1-0 till 5-0, fyra mål på elva minuter. Gästerna stretade emot så länge flåset höll.
Kanske hade matchen fått ett annat förlopp om inte fem Hasselspelare svikit sina lagkamrater genom att helt sonika inte dyka upp till match trots att man blivit kallade. Hela den utländska kadern uteblev...
- Ett par ringde i alla fall en kvart före avspark och sade att dom försovit sig, säger tränaren Benny Stjernström, oerhört besviken och ledsen på sina spelares svek.
Det var bara för Benny att själv greppa en matchtröja precis som managern Seth Larsson. Kommunalrådet Lasse Persson, normalt målvakt i den civila, fick agera utespelare.
Med tanke på dessa förutsättningar var det hedervärt att "bara" ligga under med 0-1 efter den första halvleken.
Medan Hassel väntade på spelare, som alltså inte dök upp, tackades Philip Andersson för sin 100:e match i den blå MIF-tröjan. Det var förövrigt nära att jubilaren blivit målskytt också men hans kanonskott kring kvarten tog i ribban och studsade sedan ner på mållinjen - och ut.
Dessförinnan hade hemmalaget, som dominerade kraftigt i inledningen, fått ett mål bortdömt för offside.
Ledningsmålet skulle emellertid falla.
I den 19:e minuten spelades Jesper Nilsson Böös fri på högerkanten. Skottet räddades av Hassels duktige målvakt Pontus Stjernström men Jesper tryckte påpassligt in sin egen retur.
Hassel hade inte så mycket att komma med rent offensivt men i den 22:a minuten testade Robin Sundin MIF-målvakten Anton Fandén med en bra nick efter en frispark.
Annars var det mest hemmalaget men trots mäktigt bollinnehav och flera feta chanser stod sig 1-0 till pausvilan. Oskärpa och omständlighet samt lågt passningstempo spelade också sin roll.
Redan i slutet av den första halvleken började flera Hasselspelare knäa och det var inte oväntat då man tvingades ställa upp med flera otränade i startelvan och på bänken.
2-0 kom nästan direkt i andra. Johan Bergström skar in från högerkanten och sköt ett lågt skott som smet in vid Stjernströms vänstra stolpe.
I den 51:a minuten ökade Max Källström på till 3-0 genom att även han vika in från högerkanten. Avslutet satt resolut och högt vid närmaste stolpen.
Två minuter senare provade William Östman från distans och bollen smet i blötan in under Hasselkeepern.
Strax därpå kom också 5-0 mot ett tröttkört och allt mer uppgivet Hassel. Johan Engström chippade läckert fram bollen till Adam Forsström som fick fritt fram och avslutade på kraft.
Hassel stod sedan emot i nästa tjugo minuter innan Daniel Boström prickade in MIF:s sjätte mål sedan han drivit in från högerkanten, naturligtvis, och begravt ett skott i borte gaveln.
Hassel skulle dock inte gå mållösa av planen. William Dalenius utnyttjade två gånger om när MIF-målvakten Anton Fandén tappat bollen i vätan, ett inlägg och en djupledsboll.
Segern för Matfors gör att man även fortsättningsvis till hör ett av de sju lagen som kommer att slåss om två platser till nästa års Medelapdsfyra.
Hassel tappade åttondeplatsen till Selånger 2 men chansen till Höstfemman finns fortfarande. Ett aber är dock att man har ett svårt avslutningsprogram i grundserien.

Matfors: Vi får inte igång rörelse och passningsspel i första halvlek utan blir stillastående, slarvar och gör det svårt för oss själva. Efter att vi pratat om det i halvtid så går vi ut och avgör matchen med fyra mål på elva minuter. Det är vi nöjda med, säger assisterande tränaren Ulrik Norberg.
Hassel: Hade vi kunnat ställa upp med det planerade laget kanske vi kunnat gett dom en match. Nu blev vi trötta och tappade glöden ju längre matchen led. Vi drog i alla fall inte på oss några kort för ovanlighetens skull, säger tränaren Benny Stjernström, som själv fick hoppa in och försöka täta mellan försvar och mittfält.
Matfors: Extra plus till William Östman som alltid tar stort defensivt ansvar och även är med och producerar offensivt. Johan Bergström gjorde som vanligt ett mycket bra jobb på mittfältet.
​Hassel: Pontus Stjernström i målet höll nere siffrorna och på innermitt slet Tim Davies och Jonas Stjernström som galärslavar.

Edin Muratovic slänger sig och nickar in Alen Zulovics frispark till 3-1. Efter det var det bara ett lag på banan och Granlo kunde öka på och vinna med hela 6-1. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.

Publik: 23

Det var en märklig match som utspelade sig i regnet på Härevallen i Indal. Ljustorp var det spelmässigt bättre laget och hade emellanåt bra flyt i passningsspelet och skapade massor med solklara målchanser och tog också en tidig ledning efter en hårt dömd straff i den fjärde minuten. Robin Nordin blev nerdragen (?) av GBK-keepern Alexander Nilsson och André Moberg skickade straffsparken rakt upp i det vänstra krysset.
Hemmalaget Granlo hade det svårt och slarvade med både passningar och mottagningar och sökte nästan hela tiden Ferdri Ismaili på djupet. Vid sidlinjen stod Ljustorps tränare Torbjörn Persson och gastade till Granlobänken och alla andra som kunde höra; "Det här är inte fotboll ni spelar!".
Hur mycket vann då Ljustorp matchen med undrar ni?
Dom vann inte alls. När domaren Janne Boström blåste för full tid stod Granlo som segrare med 6-1!
Granlo kvitterade i den tionde minuten. LjIF-målvakten Lars Nylander "hängde tvätt" på Jesper Hellströms högerinlägg och Ferdi Ismaili kunde nicka in 1-1 i det övergivna målet.
Granlo tog ledningen i den 24:e minuten med säsongens mål alla katergorier. Alen Zulovic lade upp bollen för en frispark och från 20 meter sköt han stenhårt över muren och upp i vänstra krysset där stolpen möter ribban. Fel hörn för målvakten Nylander men det hade nog inte spelat någon roll även om han stått i rätt.
Granlos 2-1 i paus speglade inte händelserna på planen men bränner man frilägen, ja inte ens får bollen på mål, är det svårt att vinna matcher. Normalt målsäkre Robin Nordin var största syndaren.
Ljustorp fortsatte på den inslagna linjen i den andra. Tre jättelägen till kvittering första kvarten. Robin Nordin hade två och Joakim Petersson ett men som bäst blev det en tam nick från Robin mitt på säkre Alexander Nilsson.
Med knappa halvtimmen kom Granlos matchavgörande 3-1-mål. Alen Zulovic lyfte från högerkanten bollen över muren på en frispark och mot den främre stolpen störtade mittbacken Edin Muratovic och språngnickade in den låga bollen via målvakten Nylander och stolpen (se bilden ovan).
Ljustorp hade därefter gett sitt bästa i matchen och Granlo kunde surfa vidare i vätan till en 6-1-seger.
4-1 chippade Ferdi Ismaili över den utrusande Nylander efter fint förarbete från Brima Bassie och Elvis Ramadanovic. Tid 73:e minuter.
I den 80:e var det omvända roller. Brima Bassie nickade in Ferdi Ismailis höga högerinlägg.
Seriens skyttekung lobbade sedan över en Nylander på "mellis" till 6-1. Ferdis tredje mål för eftermiddagen.
Ljustorp vanna i alla fall varningsmatchen med 5-0. De flesta efter sena tacklingar.
Granlo: Efter en något slätstruken första halvlek gjorde vi en bra andra. Det syns att vi tränat på fasta situationer på slutet. Det gav utslag idag. Hela laget gjorde en riktigt bra insats och var verkligen taggade. Vi spelar bättre mot bra lag än mot sämre. Enda besvikelsen var att inte Ljustorps ledare tackade för matchen efteråt, säger tränaren Nermin Zulovic.
Ljustorp: Granlo spelar inte fotboll. Det är bara bollar på djupet mot den där Ferdi. Inget spel inom laget alls. Men Granlo var effektiva medan vi under dom första 20 minuterna i den andra halvleken borde satt några av våra chanser. Granlo har ett par riktigt bra spelare, det kan ingen ta i från dom. Tråkigt bara att Granloledarna håller på att håna oss på sidan. Huvva!, säger Torbjörn Persson.
Granlo: Alen Zulovic visade att han är Medelpadsfemmans bäste spelare. Ingen annan spelare i Medelpad stänker in en dylik frispark. Vann i stort sett alla dueller på mitten och när han gick ner på mittbacken vid 3-1 var det stängt. Ferdi Ismaili gjorde hattrick och Jesper Hellström bollfördelade på mitten. Elvis Ramadanovic överraskande bra på högerbacken och Alexander Nilsson stabil i målet.
Ljustorp: Högerbacken Ahmed Abdulrahman Hussen visade bra speluppfattning och fina passningsfötter. Jasmin Muratovic var motorn på mitten och framåt var Robin Nordin hela tiden farlig. Krutet dock blött i regnet.

Roger Nordin var hela tiden giftig i kontringsspelet men krutet var blött i regnet. Här uppvaktas han av Elvis Ramadanovic. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.
Bastante mittbacken Dennis Hägg är nära att utöka Granlos ledning i matchen mot Ljustorp på ett regnigt Härevallen i Indal men målvakten tippar skottet över ribban. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.
 Niklas Wikholm är hetare än en spis den här säsongen. Efter dagens hattrick är nu Holmanfallaren uppe i 13 fullträffar. Niklas Wikholm är hetare än en spis den här säsongen. Efter dagens hattrick är nu Holmanfallaren uppe i 13 fullträffar.

5-0 Niklas Wikholm 60
Domare: Daniel Yng, Sundsvall (bra insats av hela trion)
Publik: 50

Holm vann med 5-0 hemma på Holmvallen mot Alnö 2 efter en riktigt bra och underhållande match där även gästerna bidrog till underhållningen. Som vanligt hade dock alnöungdomarna svårt med fysiken och spelet i de båda straffområdena.
I inledningen syntes det emellertid inte vilket av lagen som ligger i toppen respektive tillhör den nedre regionen.
Gästerna spelade till sig en straff i den 22:a minuten efter en fällning. Daniel Wiklund stegade fram och skickade bollen högt högt över Robert Jonssons ribba.
Fyra minuter senare var det hemmalagets tur att få straffspark efter att Janne Sölvestål gått däck. Och nu hände något ovanligt. Sölveestål tog själv hand om straffen - och satte den! Det har varit minst ett tiotal missade straffar inom den lokala fotbollen i år där den förfördelades själv lagt den efterföljande straffen och bommat.
Niklas Wikholm var kvarten senare tvåmålsskytt, båda gångerna stod Kristoffer Sahlén för förspelet.
Precis innan pausvilan visade målfarlige Wikholm att han kan spela fram också. Peter Olsson kunde enkelt sätta 4-0 efter den "mackan".
Trots ganska jämnt spel ute på planen kunde Holm gå till pausvila med 4-0 i ryggen.
Den andra präglades till fullo av Holm som ägde spelet totalt men trots att man skapade massor av tillfällen blev det paradoxalt nog bara ett mål till i matchen. En kvart i in i halvleken fullbordade Niklas Wikholm sitt hattrick och spikade då siffrorna till 5-0.

Holm: Ja, idag var det klasskillnad. Ändå tycker jag inte det var ett dåligt lag vi mötte, säger tränaren Thomas Åslin, och fortsätter:
- Roligt att kunna bjuda på bra spel hemma på Holmvallen. Speciellt idag när stora delar av Medelpads Fotbollsförbund var på plats. Klubben hade bjudit in dem till en heldag med oss och ikväll blir det gemensam middag. Ett bra initiativ där vi får chansen att diskutera viktiga frågor inför framtiden.
Alnö 2: Som vanligt sätter vi inte våra chanser. Den här gången brände vi dessutom en straff fram till 1-0. Synd att vi sedan bjuder på enkla mål bakåt. Vi tappar boll i helt fel lägen och blir hårt straffade. Annars trillade vi boll bra och vi fortsätter att ta den här säsongen som utbildning för vårt unga lag, säger tränaren Tomas Berglund.
Holm: Mittbackarn Patrik Mattsson och Kristoffer Sahlén och givetvis tremålsskytten Niklas Wikholm, som målfrossar utan dess like i år.
​Alnö 2: Vänsterbacken Victor Svedberg och Måns Hellberg på innermitt var de mest tongivande.

Så här glad kan man bli när man gjort mål på Torpsham-mar och vunnit. Tomas Larsson var dessutom lagets bäste ute på sin högerkant. Så här glad kan man bli när man gjort mål på Torpsham-mar och vunnit. Tomas Larsson var dessutom lagets bäste ute på sin högerkant.

Sidsjö-Böle IF - Torpshammars IF 3-1 (1-1)
2013-08-10 - 15:00 - Sidsjövallen
1-0 Jörgen Daniel 17
1-1 Linus Hjeltman 37
2-1 Tomas Larsson 66
3-1 Claudio Moraga 77
Utvisning Torpshammar: Karl Svensson 51

Domare: Michael Lie, Sundsvall (skötte sig bra)
Publik: 5

Torpshammar kom till Sidsjövallen med bara elva spelare och med tränaren Tommy Göransson mellan stolparna. Trots det hade man det mesta av spelet på den hala planen under den första halvleken förutom en tiominutersperiod.
Men det var Sidsjö-Böle som tog ledningen efter 17 minuter. Tomas Larsson friställde Jörgen Daniel med ett instick och han avslutade högt utan chans för stf målvakt Göransson.
I den 37:e minuten kvitterade Torpshammar rättvist. Fredrik Hultman halvräddade ett skott och på mållinjen vann Linus Hjeltman en 50/50-duell mot Lukas Sahlin.
Sett till matchbilden skall hemmalaget vara nöjda med kryss. Torps Ali Soroush Mirzad var på spelhumör och hade flera chanser till nätkänning. Dock utan framgång.
Sex minuter in i den andra halvleken löpte sig Claudio Moraga fri men blev kapad bakifrån av TIF:s mittback Kalle Svensson. Domaren Michel Lie hade inte så mycket mer att välja på än att plocka fram det röda kortet - målchansutvisning.
SBIF tog sedan över tillställningen och i den 66:e minuten sköt Tomas Larsson in ett inlägg till 2-1 från en position långt ute på högerkanten.
3-1 kom i den 77:e minuten sedan Henry Junior Lee och Claudio Moraga samspelat och den senare avslutat med att elgegant chippa bollen över Göransson.
Torpshammar skall ha all heder för sin insats men till syvene o sist vann Sidsjö-Böle rättvist till slut.
Sidsjö-Böle: Torpshammar var bra i första och hade med sig 1-1 med mersmak i halvtid. Vi höjer oss i den andra och efter deras utvisning tog vi över, säger tränaren Robert Olsson.
Torpshammar: Trots stort manfall gjorde vi säsongens bästa halvlek och borde sett till chanserna haft ledningen i paus. I andra säckade vi ihop efter utvisningen då orken tog slut, säger spelande tränaren Tommy Göransson.
Sidsjö-Böle: Tomas Larsson var bäst i laget och ägde sin högerkant. Plus även till Lukas Sahlin, Hans Fagerström, Johan Andersson och Jörgen Daniel.
​Torpshammar: Alla elva slet föredömligt. En extra blomma till mittfältarna Ali Soroush Mirzad och Patrik Högdahl. Plus även till mittbacken Kalle Svensson, så länge han nu fick vara med...

Oliver Wihdal hoppa-de med div. V-laget och satte fyra av SFK:s tio mål. Oliver Wihdal hoppa-de med div. V-laget och satte fyra av SFK:s tio mål.

Publik: 20

Selångers div. I-lag har speluppehåll. Då passade Oliver Widahl och Petter Andersson på att matcha med div. V-laget.
Inte undra på att SFK 2 kunde vinna med tvåsiffrigt mot Sunds dito på Flodbergs IP. Oliver satte fyra baljor medan Petter "nöjde sig" med två.
Sund gjorde ingen dålig match men man mötte ett riktigt bra Selånger 2 och gästernas höga bolltempo i passningarna gav utslag även i målprotokollet.
Sund 2: Obegripligt hur Selånger 2 kan ligga så pass långt ner i tabellen. Klart bästa laget vi mött i år. Grattis till dom och lycka till resten av säsongen, skriver tränaren Tommy Ankarmark i Lokalfotbollens gästbok.
Selånger 2: Vi fick lite hjälp att ett par A-lagskillar idag. Roligt för våra yngre förmågor att lira med så bra spelare. Extra kul att grabbarna kom ner och visade engagemang och attityd, säger tränaren Ola Persson.
Sund 2: väntar på info
Selånger 2: Naturligtvis Oliver Widahl och Petter Andersson. Inte bara för sina mål utan nästan ännu mer för sin inställning. Mycket bra var även vänsterbacken Said Gavador.

Kalle Bergström (bil-den) och Fredrik Lundqvist gjorde var-sitt hattrick när IFK 3 vann mot Kubens dito med 11-0. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu. Kalle Bergström (bil-den) och Fredrik Lundqvist gjorde var-sitt hattrick när IFK 3 vann mot Kubens dito med 11-0. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.

IFK Sundsvall 3 - Kubikenborgs IF 3 11-0 (4-0)
Publik: 45

IFK Sundsvall 3 var synnerligen effektiva i mötet mot Kuben 3 på Westhagen.
Trots att man inte gick för full maskin så kunde man göra tvåsiffrigt. Efter 4-0 i paus rullade det iväg till hela 11-0.
Bästa målskyttar var Fredrik Lundqvist och Kalle Bergström med tre mål vardera.
Övrigt värt att nämna var att serieledarna idag satte sitt första hörnmål och gjorde sedan om proceduren senare i matchen.
IFK Sundsvall 3: Idag satte vi verkligen våra chanser och inte missade så mycket som vi brukar. 11-0 var i underkant, kanske 8-1 mer speglat matchen. Vi är fortfarande ont om folk men vi kör på så länge det går, säger spelande ledaren Fredrik Lundqvist.
Kuben 3: Det här var inte kul. Så här utspelade har vi inte blivit på hela säsongen. Tidigare har vi i alla fall krigat och stått upp för varandra men i dag vet jag inte. IFK var bättre i allt även om det ibland kändes som de inte tog det på allvar. Det var som de bara var ute på "en enkel promenad i parken" eller "åkte på en skridsko", för att bara använda ett par klyschor. Hur som helst var de var bättre på alla positioner, säger lagledaren Roger Norrman.
IFK Sundsvall 3: Mattias Palm, Simon Bohlin och Jonas Pang snäppet bättre men samtliga höll hög klass.
Kuben 3: Svårt att lyfta fram någon efter 0-11 men lite beröm är Eric Öckerstedt på vänsterbacken värd för sin inställning.

Hattrick av Andreas Modén i derbyt. Hattrick av Andreas Modén i derbyt.

Stöde IF 2/Nedansjö IK - Fränsta IK 1-5 (1-4)
1-5 Niklas Jonsson 88
Domare: Anton Fandén, Matfors (tveksam insats, måste vara mer bestämd i sina beslut och inte tveka att blåsa).
Publik: 42
I söndagens enda match i femman var jumbon Stöde 2/Nedansjö inte spelmässigt sämre än Fränsta i derbyt men man släppte in alldeles för enkla mål bakåt. Två gånger sprang Andreas Modén igenom första tjugo och när Kim Jekisol ökade på till 0-3 efter dryga halvtimmen med ett skott i x-et var det rejäl uppförsbacke på Stöde IP för hemmalaget.
Än brantare blev den när Modén fullbordade sitt hattrick i den 40:e minuten.
Linus Backlund reducerade precis innan pausvilan och i andra hade hemmalaget flera möjligheter till ytterligare reducering, bl a tvingades Fränsta till en räddning på mållinjen. SIF 2/NIK gick också ner på en trebackslinje i sin jakt på att komma ikapp i målprotokollet. Dock utan framgång.
Matchen blev allt hetsigare och domaren hade svårigheter att tygla spelarnas humör och det såg ett tag ut att urarta men det lugnade tack och lov ner sig.
Med två minuter kvar på uret satte Niklas Jonsson sitt första mål för säsongen när han fastställde resultatet till 1-5.
I tabellen passerade Fränsta Selånger 2 på målskillnad och har nu kommandot om den sista platsen till Höstfemman.
SIF 2/Nedansjö: Fränsta var tyngre än oss idag men hade vi fått in ett 2-4-mål tidigt i andra så kanske vi hade kunnat göra match av det hela. Tyvärr bjuder vi på alldeles för enkla mål för att det skall kännas riktigt bra, säger Stöde 2/Nedansjös tränare Christer Söder.
Fränsta: Siffrorna speglar inte spelet på plan. Matchen var spelmässigt jämn. Sett till 90 minuter var vi ändå bättre och förtjanade att vinna. Vi var väldigt effektiv när chanserna dök upp. En hel del fina mål med, med Kim Jekisols vänsterskott i krysset som överglänste alla. Vi är väldigt nöjd med första halvlek. I andra backar vi hem lite för mycket och Stöde får bra press på oss i 20 minuter, säger spelande tränaren Kent Larsson.
SIF 2/Nedansjö: Kenneth Lindberg slet förträffligt på sin ovana mittfältsplats. Stadige mittbacken Göran Persson var bra i sin comeback och unge högerbacken Viktor Bergman Gullmark agerade klokt. Plus även till Fredrik Wiklund som fick hoppa in i målet inför den andra halvleken, sedan Joakim Strömblad fått en smäll på knät, och var bara två minuter från att hålla nollan
Fränsta: Kim Jekisol på innermitt var överallt hela matchen och anfallaren Andreas Moden jobbade hårt hela matchen och gör viktiga två mål.

David Danielian låg bakom Ånge 2:s seger borta mot Ljunga. David Danielian låg bakom Ånge 2:s seger borta mot Ljunga.

Matchfakta:
Ljunga vann den andra halvleken i Medelpadsfemman mot Ånge 2 med 1-0 hemma på Ljungalid.
Nu hjälpte inte detta då gästerna satte tre mål första 25 minuterna och mer eller mindre avgjorde matchen då.
På en överraskande bra gräsmatta på Ljunglid, med tanke på det digra regnandet, satte Ånge 2 full fart från avspark.
I den 10:e minuten sprang sig David Danielian loss på kanten och slog ett långt och lågt inlägg till den helt fristående Daniel Näslund, som enkelt kunde ge Ånge 2 ledningen.
Daniel Danielian satte själv 0-2 på ett kanonskott i Ljungakeepern Viktor Nordlunds bortre hörn och 0-3 gjorde broder Haik på straff sedan Elias Wennerberg blivit störd i en närkamp men ändå fått till ett avslut.
- En billig straff. Närkamp 50/50 och domaren kan lika väl fria som fälla, säger Ånges A-lagstränare Benny Matsson.
- Vi hade ett motsvarande läge, men ännu klarare, i slutet av första halvlek men då friade domaren, suckar Ljungas lagledare Roy B. Olsson.
Ali Reza Heidari gick då i kull i en närkamp med Ånges mittback Andreas Wikander.
Efter Ånges tre mål spelade Ljunga in sig i matchen och hade några lägen till reducering före paus men veterankeepern Tony Eklund höll tätt.
Nästan omgående i andra fick han emellertid kapitulera då Petrus Nordlund drog till direkt på Peter Ahos läckra inspel från högerkanten.
Därefter blev det en hel del ställningskrig i vätan men med tio minuter kvar fick Petrus Nordlund återigen bollen förbi Eklund men blev bortdömd för ruff i momentet innan. Man hade även ytterligare en straffsituation när förre ångespelaren Joakim Sjödin ramlade omkull men även den här gången friade domaren.
Där försvann spänningen i matchen och närmast en nätkänning på slutet var David Danielian men stolpen stod i vägen för att han skulle få bli tvåmålsskytt.
Ånge 2 kunde ta sina tre poäng och avancera till plats nummer 2 i den hyperjämna tabellen.
Ljunga: Vi föll på vår dåliga inledning. 0-3 efter 25 minuter är för dåligt även om siffrorna var missvisande och i överkant. Därefter spelade vi upp oss och gjorde en jämn match men idag hade vi ingen tur med domsluten. Vi tar med oss att vi i alla fall vann den andra halvleken, säger lagledaren Roy B. Olsson.
Ånge 2: Vi började bra och tog tidigt ledningen med 3-0. Sedan jämnade det ut sig men totalt sett förtjänade vi att vinna även om det inte var någon klang och jubelföreställning från vår sida, säger tränaren Benny Matsson.
Ljunga: Store tunge anfallaren Petrus Nordlund och slitvargen på ytterhalven Ted Karlsson.
​Ånge 2: Vesselsnabbe David Danielian, 16, på kanten och mittbacken Andreas Wikander.

Skytteligan, omgång 15

Granlos Ferdi Ismaili leder skytteligan sex mål före när-maste gubbe. Foto: Janne Pehrs-son, Lokalfotbollen.nu. Granlos Ferdi Ismaili leder skytteligan sex mål före när-maste gubbe. Foto: Janne Pehrs-son, Lokalfotbollen.nu.