Hattrick av Oskar Nordlund i Stödes 4-0-seger över Lucksta

(2020-03-22)
Ifjol spelade Stöde och Lucksta i samma serie.
Idag skiljer två divisioner mellan lagen.
Något som syntes i dagens träningsmatch som laget från tvåan vann med 4-0 mot ett lag från Medelpadsallsvenskan efter ett hattrick av Oskar Nordlund.

Tränarsnack:
– Matchen i eftermiddag blev en där vi har ett stort bollinnehav och under en tjugominutersperiod i första halvlek skapar vi rätt mycket och har tre hundraprocentiga lägen förutom målet som Oskar nickar in efter ett fint anfall på högerkanten och inlägg från Semir Salia. Vi fick jobba med oss själva för att hålla bolltempot uppe och under de stunder vi gör det så finns det vissa anfall i dag som är riktigt bra och vissa speluppbyggnads-moment av bra kvalitet. Sedan tycker vi att vi ska hålla en högre kvalitet över längre perioder. Oavsett motstånd så är det väldigt viktigt för Oskar att få göra 3 mål och vi hoppas han kan växla upp en nivå till. Försvarsmässigt gör vi en bra match och släpper inte till mycket. Med större skärpa skulle vi kunnat göra något eller några mål till. Som det ska se ut när ett division 2-lag möter ett från fyran, säger Stödes assisterande tränare Robert Englund.
– Vi visste att de skulle ha mycket boll och att vi skulle få träna på försvarsspelet. Vilket vi gör riktigt bra i ca 70 minuter, sedan orkar vi inte riktigt och då blir det några mål bakåt. Vi hade även några chanser i första halvlek men lite synd att vi inte kunde vara lite mer effektiva där. Men vi tar med oss bra saker trots förlusten, säger Luckstas spelande tränare Jimmie Nordberg.

Stöde IF - Lucksta IF 4-0
2020-03-22 - 17:00 - NP3 Arena
Mål: 1-0 Oskar Nordlund (28, sätter dit pannan på Semir Salias inlägg),
2-0 Oskar Nordlund (73), 3-0 Adis Sabotic (74), 4-0 Oskar Nordlund (86)
Domare: Per Backlin