Jimmie Nordberg en av tre tvåmålsskyttar i Lucksta. Jimmie Nordberg en av tre tvåmålsskyttar i Lucksta.

Tre tvåmålsskyttar när Lucksta tog en storseger i toppmötet med Selånger

(2020-07-03)
Lucksta gjorde tre mål på mindre än sex minuter när man gick från 1-0 till 4-0 efter dryga halvtimmen hemma mot Selånger.
– Vi börjar komma igång nu så det är synd att det är uppehåll nu, säger Luckstas tränare Paul Thompson efter 8-1-segern mot Selånger i toppmötet.

Luckstas spelande tränare Jimmie Nordberg gav hemmalaget ledningen redan i den fjärde minuten i toppmötet med överraskningslaget Selånger,
Därefter gjorde den vit-guld-skrudade hundraåringen  tre mål på mindre än sex minuter via Dennis Moberg, Oliver Widahl och Linus Ljuslinder.
Den resterande speltiden blev mer eller mindre en transportsträcka där trion Jimmie Nordberg, Oliver Widahl och Samuel Keflit kunde titulera sig tvåmålsskyttar efter matchen.
Men den sista fullträffen stod Selångers Stefan Näslund för men inte ens hans rutin och kunnande hjälpte Selånger denna regniga afton.

Linus Ljuslinder fick syna det röda kortet efter timman spelad men det var inte något som avspeglades i matchen. Därtill var Lucksta lite för överlägsna.
Lucksta innehar andraplatsen inför sommaruppehållet men även Selånger ligger på den övre halvan som ger spel i uppflyttningsgruppen efter gruundserien. Det blir en spännande höst.

Tränarsnack:
– Vi blandade fantastiskt spel med slarv  men det kändes ändå som om vi hade full kontroll på den här matchen. Även under de få perioder som Selånger förde spelet. Kul att vi börjar bli lite mer effektiva framför motståndarmålen och att vi börjar komma igång nu så det är synd att det är uppehåll nu, säger Luckstas tränare Paul Thompson.
– Vi gör en hyfsad match men med lite förmånga bolltapp i fel lägen och mot ett lag som Luckstas kaliber blir man hårt straffade då de är effektiva i sina avslut. Jag tyckar ändå att vi står upp bra mot dem men för att kunna matcha dem om poängen måste alla i laget spela på topp. Vi får ta lärdom av detta tills serien drar igång igen. Vi måste vara nöjda med den här starten vi far fått på serien, men vi är långt ifrån mätta på segrar.Vi kommer igen om några veckor med ny energi och hunger efter segrar, säger Selångers tränare Anders Nyberg.