Missnöjd trots tre nya poäng
Ari Skúlason gjorde GIF Sundsvalls bägge mål i segermatchen mot Brage.
Trots det var han långt ifrån nöjd med sig själv – och lagets insats.
– Det var inte likt oss, säger GIF:s lagkapten.
Efter 2–4-förlusten mot Assyriska på hemmaplan fick GIF snabb chans till revansch då de ställdes mot IK Brage Domnarsvallen i Borlänge. Och när 90 minuter var spelade var Giffarna tillbaka på segerspåret igen.
Glada miner i Sundsvallslaget? Inte hos alla.
– Det finns inte mycket att säga. Det var en trist match, men tre poäng är tre poäng, säger Ari Skúlason.
GIF:s isländske lagkapten var den som såg till att gästerna kunde skriva in sig i målprotokollet redan efter sex minuter. Detta då han tog sig in från högerkanten och avlossade ett skott som touchade en motståndare och gick i en båge över Bragemålvakten.
Då matchuret tickat in på 31 minuter var det dags igen. Den här gången avlossade Skúlason bössan från distans och bollen borrade sig in tätt intill målvaktens vänstra stolpe.
Där och då såg det ut som att GIF hade tre poäng som i en liten ask. Men istället kunde Brage flytta fram positionerna i jakt på en reducering och ställde till en hel del oreda i GIF:s straffområde.
– Vi kunde ha punkterat matchen i slutet av första. Sliper har ett friläge och sedan kunde jag ha fått en bättre touch på min mottagning. Hade vi gjort 3–0 hade vi tagit luften ur Brage, säger Skúlason.

Ari Skúlason gjorde båda målen när GIF Sundsvall bortaslog Brage med 2-1.
GIF Sundsvalls isländske landslagman var den som såg till att GIF Sundsvall tog hem vinsten i söndagens match mot IK Brage på Domnarvsvallen. Försvarspelet stod sedan upp bra och med lite hjälp av fru Fortuna kunde man hålla ut till slutsignalen och ta hem tre, friska, poäng till Norrland.

Ett rejält fall framåt spelmässigt. Ändå blev det en tung uddamålsförlust med ett mål mot två.
– Personligen tycker jag att vi släpper in för enkla mål, säger Bragetränaren Zvezdan Milosevic efter hemmamatchen mot Sundsvall.

Efter tolv mållösa omgångar bröt Dragan Kapcevic äntligen sin måltorka. Nu hoppas han att det var vändningen både för honom själv och för Brage.
– Det är mycket kvar och fortsätter vi att jobba så här så måste det bara vända, säger målskytten.

2013-06-23 - 17:00 - Skarsjövallen

Assyriska FF - Varbergs BoIS FC 3-0 (1-0) fakta
2013-06-23 - 18:00 - Södertälje Fotbollsarena

Hammarby IF - Ängelholms FF 1-1 (0-1) fakta
013-06-23 - 18:15 - Söderstadion

IFK Värnamo - Östersunds FK 0-1 (0-1) fakta
2013-06-24 - 19:00 - Finnvedsvallen

Landskrona BoIS - Jönköpings Södra IF 2-0 (0-0) fakta