Jennifer Larsson nickade in en hörna vilket visade sig bli matchens enda mål. Jennifer Larsson nickade in en hörna vilket visade sig bli matchens enda mål.

Ny SDFF-seger – Jennifer Larsson nickade in vinst-målet mot Heffnersklubban

Frida Forslund och hennes uteförsvar i Heffnersklubban fortsätter att vara svårflörtade.
Enda gången de blev överlistade mot fjolårets elitlag SDFF var när Jennifer Larsson nickade in en hörna i mitten av den andra halvleken.
Tre poäng till SDFF som därmed ståtar med full pott efter den andra gruppomgången.


Tränarsnack:
– Vi hade många borta på grumd av sjukdom men är ändå svåra att få hål på bakåt tack vare vår starka defensiv. Framåt hade Hanna Rönngren en chans att ge oss ledningen men i andra orkade vi inte mobilisera något offensivt, säger Heffnersklubbans lagledare Lena Hamrin.
– Vi gör ingen bra match, det märks att det är många nya och vi har en utmaning att få ihop det. Idag satt de flesta av passningarna en halvmeter fel. Vi vinner ändå ganska komfortabelt då vi är starka bakåt och knappt släpper till några farligheter, säger nye SDFF-tränaren Mikael Melin-Bhy.

Bäst på plan
Liv Lundström-Lundin slet kopiöst på Heffnersklubbans mittfält och bakåt jobbade målvakten Frida Forslund och hennes uteförsvar föredömligt. Som vanligt alltså. 
Clara Thimstrand och Ella Zetterberg var grymma i SDFF:s mittförsvar.

Heffnersklubbans BK - Sundsvalls DFF 0-1
2020-02-23 - 15:30 - Nordichallen
0-1 Jennifer Larsson (ca 30)
Domare: Elin Lundberg
Publik: 175
Matchfakta

Tillbaka till Grupp 1, damer

Tillbaka till DM, startsida