Henrik Larsson levererar fortfarande. Henrik Larsson levererar fortfarande.

"Böjens" dubbel grejade Fränstas uddamålsseger över Holm

Med sena mål i vardera halvlekarna fixade Henrik "Böjen" Larsson segern över Holm.
Trots vinsten räckte det inte hela vägen fram till en kvartsfinal i DM för västralaget.

Den togs istället av ett annat västralag – Ånge IF. 
Men det hängde på målskillnaden.


Tränarsnack:
– Två jämmdåliga lag där vi ligger närmast ett ledningsmål i första. Bland annat rullade vår spelande tränare Amdreas Moreau en boll utanför stolpen vid ett friläge efter kvarten spelad. Istället kunde de ta ledningen i slutet av halvleken. Fränsta blev bättre när de släppte in Andreas Modén efter paus men ändå lyckades vi kvittera i mitten av halvleken bara för att åka dit på en fast situation där de kan nicka in en boll via händerna på vår målvakt med bara tre minuter kvar, säger Holms lagledare och assisterande tränare Peter Lind.
– Kändes ganska kontrollerat trots uddamålet. "Böjen" Larsson skickade in 1-0 i slutet på första halvlek efter snyggt förarbete av Max Eriksson. . I andra gjorde dom 1-1 och sen blev det lite kamp och ganska dålig fotboll. Tillslut fick vi hörna och återigen var det Max som nickskarvade till Böjen som skickade in 2-1 med pannan. Rättvist bör man nog kunna säga, säger Fränstaledaren Thomas "Håkki" Eriksson.

Bäst på plan
Holms högerback Andreas Nilsson visade upp ett modernt ytterbacksspel och i Fränsta ska det plussas för inhopparen Andreas Modén och givetvis även för tvåmålsskytten och evigt unge Henrik "Böjen" Larsson. Likaledes rutinerade duon Kent "Kekke" Larsson och Tommy "Piraten" Göransson var tillbaks på planen igen och dom såg välhängda ut. Ett omnämnande även till nyförvärvet Alexander Kflom som var bäst på planen i första halvlek

Holms SK - Fränsta IK 1-2
2020-02-29 - 11:45  - Nordichallen
0-1 Henrik Larsson (28)
1-1 Yonas Tesfamaryam (44)
1-2 Henrik Larsson (57)
Domare: Fredrik Thelander
Publik: 23
Matchfakta

Tillbaka till Grupp 5

Tillbaka till DM, startsida