Fyra mål förra helgen för Samuel Keflit, idag spädde han på med ett hattrick. Fyra mål förra helgen för Samuel Keflit, idag spädde han på med ett hattrick.

Samuel Keflit på nytt mål-humör när FC Norr United avancerade till åttondels-final

Förra helgen gjorde Samuel Keflit fyra mål och passade fram till två.
Idag var han på nytt målhumör och prickade in ett hattrick när FC Norr United vann en målrik tillställning mot Kovland. 
Det snyggaste var 3-1-målet där han drev in från kanten och brassade in bollen i bortre krysset.
Matchen innehöll även två utvisningar, en för vardera laget.
– Första gången i karriären jag fått rött kort. Och det efter att ha spelat på bollen, säger lagkaptenen Hari Halilovic hos vinnarlaget.


Tränarsnack:
– Vi spelade helt OK och hade stundtals mycket boll. Matchen nådde inte upp i några högre höjder då Kovland bara backade hem för att hålla nere siffrorna och sedan slog långt, säger FC Norr Uniteds Hari Halilovic.
–- Vi gör en ganska bra match och steppar upp ett steg sedan förra helgen men lite onödigt att släppa in ett tidigt mål när vi innan matchen pratat om att inte göra det. FC Niorr verkade bli både stressade och frustrerade då de nog hade väntat en säker seger och det blev också onödigt grinigt på slutet, säger Kovlands tränare Jonas Nilsson d ä.

Bäst på plan
Samuel Keflit har nu gjort sju mål på två matcher i och med dagens hattrick och var helt klart bäst på plan. Även Hari Halilovic ska ha beröm även om han fick syna det röda kortet i mitten av den andra halvleken. Hari ville betona av det här var en lagseger där ingen föll ur ramen.
Kovlands yttermittfältare imponerade. Ute till vänster svarade Arvid Häggkvist för en stark arbetsinsats och till höger kom lukas Wiklund in efter paus och imponerade. I målet gjorde Adam Sundström en bra comeback efter att under några år nöjd sig med spel i korpen och mindre målburar.

FC Norr United - Kovlands IF 4-2
2020-02-29 - 15:30 - Nordichallen
1-0 Samuel Keflit (4)
1-1 Anton Hallengren (27, frispark)
2-1 Mahmoud El Assir (36)
3-1 Samiel Keflit (38, långskott)
3-2 Sebastian Åhsén (54)
4-2 Samiel Keflit (59)
Utvisning Norr U: Hari Halilovic (40)
Utvisning Kovland: Anton Hallengren (58)
Domare: Per Backlin
Publik: 
Matchfakta

Tillbaka till Grupp 6

Tillbaka till DM, startsida