Med varsitt sent mål genom Harald Carlsvärd och Karl-William Svedin vände Sidsjö-Böle ett 0-1-umderläget mot Söråker till seger. Foto: Sidsjö-Böle IF.

Sidsjö-Böle vände till vinst trots sent underläge mot Söråker

Det var länge mållöst och när Khalil Masri, åter efter sitt benbrott ifjol, vackert skarvlobbade in ett hårt inspel till 1-0 med åtta minuter kvar var Söråker på väg mot en trea.
Men Sidsjö-Böle hann vända på kuttingen. 
Först kvitterade Karl-William Svedin sedan han kommit fri efter ett fint kombinationsspel från mitten.
Och med en minut kvar sköt Kevin Jacobsson en frispark som touchade i muren och bollen landade hos Harald Carlsvärd som fick mer eller mindre öppet mål att sätta segerbollen i.


Tränarsnack:
– Vi hade lite ont om folk, bara en avbytare, men var riktigt bra första tjugo och borde kanske tagit ledningen på de chanser vi skapade. Därefter tröttnade vi och Böle tog över men då räddades vi några gånger av vår målvakt "Kalle" (Khaldoon Raid Hazim Shaia).  Efter paus började vi åter bra och tog ledningen men därefter tog orken slut och försvarsspelet blev sämre och deras övertag genererade två mål så de kunde vända matchen, säger Söråkers tränare Mikael Kotermajer.
– Vi hade många nya på centrala platser och vi hade svårt att hitta rätt i första halvlek. Vi gjorde om lite inför den andra halvleken och det såg klart bättre ut så deras ledningsmål blev en kalldusch. Starkt av oss att ändå lyckas vända, säger Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf.

Bäst på plan:
Khaldoon Raid Hazim Shaia i Söråkers mål var prima, Khalil Masri var tillbaka på planen efter sin långtidsskada och gjorde också mål och på kanten svarade för många fina ruscher på högerkanten.
Marcus Berglund i Sidsjö-Böles mittförsvar var duktig och i andra kom Kevin Jacobsson in och rörde om i Söråkers försvar tack vare sin speed

Söråkers FF - Sidsjö-Böle IF 1-2
2020-02-16 - 08:00 - Nordichallen
1-0 Khalil Masri (52).
1-1 Karl-William Svedin (54)
51-2 Harald Carlsvärd (59)
Domare: Santiago Bedoya Sierra
Publik: 
Matchfakta

Tillbaka till Grupp 3

Tillbaka till DM, startsida