Khalil Masri är tillbaka efter sitt benbrott och prickade in två bollar på Selånger. Khalil Masri är tillbaka efter sitt benbrott och prickade in två bollar på Selånger.

Målrikt mellan Selånger och Söråker – Oktavio och Khalil dubbla målskyttar

Det blev svängit värre mellan Selånger och Söråker.
Oktavio Strindlund gav de förstnämnda en 2-0-ledning med mål på vardera sidan om halvtidsvilan.
Söråker jobbade sig emellertid ikapp, bara för att Selånger åter skulle ta ledningen efter Jonas Öhmans straffmål.

Med åtta minuter kvar satte Khalil Masri sitt andra mål i matchen och räddade 3-3 för sitt Söråker.
Mem det var på vippen, straffskytten Öhman kom helt fri på slutet men Söråkermålvakten Khaldoon Raid Hazim Shaia svarade för en suverän fotparad.


Tränarsnack:
– Vi borde ha stängt den här matchen flera gånger om. Vi rullade på bra och förde matchen. De hade några korta minuter i andra efter vårt 2-0-mål då de kom ikapp. Vi återtar ledningen än en gång men släpper till ett mål till och i slutet borde vi avgjort en gång för alla men då gör deras målvakt en osannolik räddning, säger Selångers tränare Anders Nyberg.
– Inte jättenöjd med vår insats men vi visar ändå karaktär genom att komma tillbaka från två underlägen. Framförallt sedan de fått en märklig straff fram till 3-2 sedan en boll träffat hakan på en av våra spelare inne i straffområdet. Starkt att släppa det och få till en kvittering, säger Söråkers tränare Mikael Kotermajer.

Bäst på plan
I Selånger plussar vi för målskyttarna Oktavio Strindlund och Jonas Öhman, och rutinerade Niclas "Graninge" Persson i försvaret.
Söråkers Martin Vestin, offensiv mittfältare, gjorde ett solomål och stod för ett målpass. Khalil Masri stod för två mål och längst bak räddade "Kalle" (Khaldoon Raid Hazim Shaia) poängen med sin frilägesräddning.

Selånger FK - Söråkers FF 3-3
2020-02-23 - 11:45 - Nordichallen
1-0 Oktavio Strindlund (30)
2-0 Oktavio Strindlund (32)
2-1 Martin Vestin (36)
2-2 Khalil Masri (39)
3-2 Jonas Öhman (43, straff)
3-3 Khlil Masri (52)
Domare:  Roger Lundbäck
Publik: 36
Matchfakta

Tillbaka till Grupp 3, herrar

Tillbaka till DM, startsida