Jonathan Söder målade i sin första match som Nedansjötränare. Jonathan Söder målade i sin första match som Nedansjötränare.

Torpshammar och Nedansjö kryssade där NIK:s nye tränare satte kvitteringsbollen

Med varsitt mål i mitten av den andra halvleken slöt mötet mellan Torpshammar och Nedansjö 1-1.
Joakim Jonsson gav de förstnämnda ledningen sedan han tagit emot ett pass inne i boxen, vänt på en gammeldags femöring och curlat in bollen i borte gaveln.
Glädjen för västralaget blev dock kortvarig då Nedansjös spelande tränare Jonathan Söder fick på en bra träff några meter utanför straffområdet. Upprinnelsen var en snabb omställning.


Tränarsnack:
– Vi provade ett nytt spelsystem, 3-5-2, men det blev inte optimalt. Det kan man inte heller förvänta sig då det här var första gången vi var ute på en elvamannaplan. Båda lagen hade lägen att avgöra på slutet men kryss var nog mest rättvist, säger Torpshammars tränare Bert-Ove Blom.
–En spelmässigt jämn match som vi båda dominerade i perioder. Inte så överdrivet många målchanser men vi gör en bra laginsats. Kul att få sätta dit kvitteringsbollen, säger Nedansjös nye tränare Jonathan Söder.

Bäst på plan:
Jämnt överlag i Torpshammar och sak samma i Nedansjö där emellertid Emil Eriksson Palmqvist ska ha en eloge då han tog en för laget och ställde sig mellan stolparna. Och det med ett gott resultat.

Torpshammars IF - Nedansjö IK 1-1
2020-02-16 - 10:30 - Nordichallen
1-0 Joakim Jonsson (42)
1-1 Jonathan Söder (46)
Domare: Rani Amir
Publik: 
Matchfakta

Tillbaka till Grupp 4

Tillbaka till DM, startsida