Ella Alm är en av fyra spelare från IFK Timrå som tar steget över till seriekonkurrenten Selånger. Ella Alm är en av fyra spelare från IFK Timrå som tar steget över till seriekonkurrenten Selånger.

Spelarkarusellen fortsätter – brandskattat Selånger värvar tre spelare till från IFK Timrå


(2019-12-19)

SDFF och Kovland värvar spelare från Selånger.
Som i sin tur plockar fyra spelare från seriekonkurrenten IFK Timrå.


För ett par dagar sedan skrev Lokalfotbollen om att Selånger tappat åtta spelare efter säsongsslutet, flest till division 1-klubbarna SDFF och Kovland, men även gjort klart med sitt första nyförvärv i form av Linnéa Jensen från IFK Timrå (läs artikel nedan).
Nu hämtar SFK in en trio ytterligare från seriekonkurrenten norr om stan.
Dessa är Ella Alm, Agnes Söderg och Wilma Söderberg.

Så här säger sportchefen och tränaren Stefan Wickström om sina nytillskott:
– Ella är född 2003 och kan spela på många positioner, och det gör hon bra. Hon är snabb, har ett fint tillslag och är rejäl i närkamperna. Detta är en tjej som har utvecklats rejält på sistone, vi hoppas att detta fortsätter hos oss i Selånger.
– Agnes är född 2001 och är en mittfältare med sin fysik som fämsta egenskap. Funktionell teknik på mindre ytor är också en bra egenskap.
Har provtränat ett tag med oss - känns som en spännande spelare att få in i vår trupp.
– Wilma är född 1999 och spelar oftast på mittfältet. Hon är en snabb tjej med bra inställning och bommar inte många träningar . Ävwn Wilma har priovtränat med oss ett tag och väljer nu att komma över till oss.

Verkar vara en rejäl spelarkarusell på damsidan där SDFF och Kovland plockar spelare från Selånger, som i sin tur värvar lirare från IFK Timrå.
Var det detta man menade med "samarbete" när damfotbollens framtid diskuterades på Medelpads Fotbollsförbunds möte i början av den här månaden?

Åter till div 2 Mellersta Norrland, damer