Hur många hattricks har Clara Högbom gjort i karriären? Mot Njurunda kom ännu ett. Hur många hattricks har Clara Högbom gjort i karriären? Mot Njurunda kom ännu ett.

Hattrick av Clara Högbom när Stöde gav Njurunda deras nionde raka förlust

(2020-09-27)
Matchen:
Det blev aldrig någon poäng för Njurundas unga lag i division 2-debuten. Mot Stöde på ett blött naturgräs inkasserade man sin nionde förlust.
Redan i den andra minuten satte Clara Högbom 1-0 för hemmalaget och innan pausvilan stod det 4-0 på resultattavlan.
I den andra halvleken fullbordade Clara sitt hattrick innan Anna Edin fastställde segern till tennissiffrorna 6-0.
Stöde taxade därmed in på en fjärdeplats i division 2 Mellersta Norrland medan Njurunda får börja om i vår lokala damtrea. Trots motgångarna har säkert NIK-tjejerna mycken nytta av spelet i en högre serie i år och tar man med sig sina erfarenheter är man snart tillbaka i dessa sammanhang. Bara man inte drabbas av spelarflykt vill säga. 

Tränarsnack:
– Vi gör en stark första halvlek och skapar fler målchanser än de 4-0 visar. I andra gick vi ner i prestation och mer eller mindre bara spelade av säsongen, säger Stödes tränare Linus Sjölander, som lovat en fortsättning 2021.

Bäst på plan:
I Stöde gjorde Elisabeth Dalenius sin första match från start i år och firade stora triumfer ute på högeryttern. På mitten värderade Emilia Johansson spelet bra och höll i bollen och lugnade ner spelet och framåt prickade Clara Högbom in ett av sina många hattricks i karriären. 

Stöde IF - Njurunda IK 6-0
2020-09-27 - 13:00 - Stöde IP
1-0 Clara Högbom (2)
2- 0 Clara Högbom (28)
3-0 Anna Edin (41)
4-0 Frida Åsell (45)
5-0 Clara Högbom (53)
6-0 Anna Edin (58)
Domare: Nicklas Dyrén
Ass. domare: Abdirahman Sabriya och Isac Gunnarsson
Publik: ?
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 2 Mellersta Norrland, damer