IFK Timrå har gjort klart med en trio nya spelare varav två är återvändare, Felicia Högkvist och Isabelle Forslund. 14-åriga jättelöftet Carine Rugumaho kommer från Fränsta IK.
IFK Timrå har gjort klart med en trio nya spelare varav två är återvändare, Felicia Högkvist och Isabelle Forslund. 14-åriga jättelöftet Carine Rugumaho kommer från Fränsta IK.
Michael Wahlroos - ny huvudtränare för IFK Timrå dam. Michael Wahlroos - ny huvudtränare för IFK Timrå dam.

Klart med ny huvudtränare för IFK Timrå  – och tre nyförvärv 


(2019-12-11)

IFK Timrå har gjort klart med både en ny huvudtränare och trenne nyförvärv.
– Jag hoppas kunna sätta min prägel på laget, säger Michael Wahlroos som flyttat upp ett hack efter två år som assisterande.


IFK Timrå har gjort klart med en ny huvudtränare efter Patrick Davis och det blir Michael Wahlroos som efter två år som assisterande kliver upp ett snäpp.
26-åringen får Irma Nordmark och Julia Edström som assistenter medan Marie Pettersson fortsätter som lagledare.
– Spännande och inspirerande och jag hoppas kunna sätta min prägel på laget. Framförallt kommer vi att fortsätta pränta in känslan att "vi är bra", säger Michael Wahlroos.


IFK Timrå har även gjort klart med en trio nya spelare varav två är återvändare.

Felicia Högkvist har varit mammaledig och är en offensiv spelare centralt och lirade senast i Kovland.
Efter bara en säsong i Selånger är Isabelle Forslund tillbaka i fadershuset.
Det tredje nytillskottet är 14-åriga jättetalangen Carine Rugumaho från Fränsta.
– "Issa" är division 2:s bästa mittback med fantastiska ledaregenskaper. Felicia är en offensiv kraft som vi kommer att få mycket nytta av och i Carine får vi in en oslipad diiamant, säger Michael Wahlroos när han beskriver sina nyförvärv i korthet.

IFK Timrå har även tappat spelare. Målfarliga Linnéa Jensen har valt Selånger FK medan duon Mica Löfgren och Emma Häggquist gått till grannen Söråker.
– Speciellt Linnéa är ett tungt avbräck. Poängspelare som hon är svåra att ersätta men det är bara att hälsa henne lycka tilll i Selånger, säger Wahlroos.
I helgen kommer första testet för truppen då man arrangerar Lucia Cupen i NCC-hallen och möter två lag från SDFF, Kovland, Selånger och Heffnersklubban.

Åter till div 2 Mellersta Norrland, damer