Det blir ingen fjärde tränarsäsong i Timrås damer för Michael Wahlroos. Det blir ingen fjärde tränarsäsong i Timrås damer för Michael Wahlroos.

Wahlroos slutar som tränare för IFK Timrås damer: "Fick ett sms"

(2020-11-10)
Efter tre säsonger som tränare för IFK Timrås damer, en som huvudansvarig och två som assisterande, blir det ingen fortsättning 2021.
– Nej jag fick ett sms från föreningen att kontraktet inte skulle förlängas, säger Michael Wahlroos.


Ifjol kom IFK Timrås damer på sjätte plats och efter en säsong som huvudtränare och två som assisterande blir det ingen fortsättning i klubben för Michael Wahlroos.
– Nej jag fick ett sms från föreningen att kontraktet inte skulle förlängas men samtidigt var det ömsesidigt om att vi skulle gå skilda vägar inför 2021, säger Michael Wahlroos.
IFK Timrå hade som målsättning att kunna vara med och kriga i toppen av division 2 Mellersta Norrland men så blev det inte riktigt denna rumphuggna Cononasäsong.
– Föreningen bestämde inför den gångna säsongen, innan Corona-utbrottet, att inte flytta upp spelare permanent under säsongen från U17-laget vilket gjorde att A-truppen blev i tunnaste laget. Vem tjänar på ett sådant beslut?, frågar sig Michael Wahlroos.

Någon ny tränare kan inte klubben presentera i skrivande stund.
– Nej, det är inte helt klart men vi hoppas kunna presentera en ersättare om någon vecka eller två, säger klubbens ordförande Linda Udd.
Bekräftade spelartapp i IFK Timrå så här långt är Carine Rugemaho till SDFF Akademi, målvakten Alicia Larsson flyttar för studier Umeå och Alexandra Karjel sak samma men till Uppsala. Evelina Håkansson flyttar på grund av arbete.

När det gäller Michael Wahlroos saknar han inte anbud som tränare inför den kommande säsongen.
– Jag har två konkreta erbjudanden i nuläget och en lite löst. Intressanta uppdrag alla tre. Får se vad som blir av, har inte bestämt mig alls faktiskt, säger den numera f d damtränaren i IFK Timrå.

• Sluttabell, resultat & matchfakta 2020

Tillbaka till Nyheter div. 2 Mellersta Norrland