Johan Ödmark från Timrå klar för Stöde. Johan Ödmark från Timrå klar för Stöde.

Målvakt från Kuben och mittfältare från Timrå till hårdsatsande Stöde 


(2020-01-23)
Rutinerade Johan Ödmark in från IFK Timrå och målvakten Zacharias Svenlin från Kuben är de senaste i raden att krita på för hårt satsande Stöde IF.
–Johan är topp 5 bland mittfältarna i division 2 Norrland och "Zacke" är lovande och välskolad, säger assisterande tränaren Robert Englund.


Stöde IF har senaste tiden gjort klart med ytterligare två nyförvärv.
Dels unge målvakten Zacharias Svenlin från Kuben plus rutinerade mittfältaren Johan Ödmark från seriekollegan IFK Timrå.
Assisterande tränaren Robert Englund hade Johan Ödmark ifjol i Timrå och säger så här om sin adept som han nu återförenas med:
– Johan har under många år varit en av division 2 Norrlands nyttigaste och i mina ögon, topp 5 mittfältare. Därför känns det väldigt roligt att vi kunnat knyta till oss Johan till vårt lagbygge. Han kommer bli väldigt viktig för oss med sitt kraftfulla mittfältsspel och kompetensen att gå box till box. Förutom det kommer han ge utrymme och möjlighet för våra duktiga offensiva spelare. Vi har fått in en komplett mittfältare vilket vi är superglada för!

Och så här säger "Robban" om Zacharias Svenlin:
– "Zacke" är en målvakt som gjort jättebra ifrån sig hos oss i träning. Han har en bra storlek, är välskolad och är i en utvecklingsbar ålder. Vi tror att i vår miljö kommer han kunna växa och börja konkurrera och får vi till det med en samarbetsklubb så kommer han tillhöra oss, säger "Robban" Englund.

Så här är läget när det gäller nyförvärv & spelarförluster för Stöde IF så här långt:
Nyförvärv: Robert Englund, ass. tränare (IFK Sundsvall), Oskar Nordlund och Johan Ödmark (IFK Timrå), Petter Thelin (Kramfors-Alliansen), Sani Tahir och Jonathan Manousian (Svartviks IF), Louison Likita (Sidsjö-Böle IF) och Zacharias Svenlin, mv (Kubikenborgs IF).
Förluster: Daniel Näslund (Svartviks IF), Kim Eriksson (Sidsjö-Böle IF), Tayron Martin och Thomas Colby (nya klubbar ej klara), Håkan Helsing (slutar). 

Tillbaka till div 2 Norrland