Stödes unga nyförvärv mellan stolparna från Kuben, Zacharias Svenlin, skötte sig med den äran trots förlusten. Stödes unga nyförvärv mellan stolparna från Kuben, Zacharias Svenlin, skötte sig med den äran trots förlusten.

Stöde nollade i tränings-match mot samspelt GIF Sundsvall P19 


(2020-03-13)
Stöde mötte GIF Sundsvall under fredagskvällen i en träningsmatch på NP3 Arena där de unga Giffarna vann med 2-0 sedan man i andra halvlek dubblat sin ledning från den första.
– Vi mötte ett välspelande och samspelt lag, säger Stödes Mats "Pinnen" Edlund.


Så här skriver Stödes Mats "Pinnen" Edlund om matchen på klubbens hemsida:
"Det vart förlust mot Giffarnas ungdomar med 2-0 (1-0), ett välspelande P19-lag som är mycket samspelt. Resultatet är väl inte det viktigaste just nu utan det är att sätta spelet som ska fungera när serien drar igång. Och första halvleks andra hälft så såg det bra ut, ja efter deras mål så tar grabbarna över men den riktiga skärpan saknades.
I andra vart det lite sämre med mycket bolltapp på fel ställen och lite väl mycket byta målchanser, ja för målchanser var det åt båda håll men bollen ville inte in helt enkelt, men med ca: 10 min kvar gör Giffarna 2-0 med ett bra skott förbi den för dagen duktiga Zacharias Svenlin.
Det finns en hel del bra saker att ta med sig från denna match men även mer att jobba på, men det är väl därför man har träningsmatcher kan jag tycka
Nästa träningsmatch är nästa lördag 12:00 då Lucksta står för motståndet på Westhagen.
See you!"

Stöde IF - GIF Sundsvall P19 0-2 (0-1)
2020-03-13 - 19:30 - NP3 Arena
Mål: 0-1 ej inrapporterat ännu, 0-2 ej inrapporterat ännu.
Domare: Rickard Lingensjö
Publik:
Matchfakta

Tillbaka till div 2 Norrland