Moses Duckrell målade dubbelt i avslutningen. Moses Duckrell målade dubbelt i avslutningen.

Moses Duckrell tvåmåls-skytt när Stöde avslutade med en 3-2-seger i klyk-derbyt mot Gottne

(2020-10-17)
Matchen:
Stöde avslutade sin debutsäsong i division 2 i dur då man tog hem en målrik match mot länskollegan Gottne med uddamålet av fem.
Men det var gästerna från Nolaskog som tog ledningen innan hemmalaget kunde kvittera genom Moses Duckrell som kunde löpa mellan gästernas mittförsvarare och runda målvakten efter en fin chipp på djupet från Josh Chatee. Mehmed Hafizovics pass till Josh momentet innan i trängt läge är också värt att nämnas.
I slutet av den första halvleken skickade Josh Chatee in en frispark i krysset och Stöde var förbi i målprotokollet.

Gottne kom emellertid tillbaka i andra och utjämnade men med tio minuter kvar vände Stöde på spelet från höger till vänster där Josh drev ner och centrade snett inåt bakåt till Moses Duckrell som bara hade att sätta foten till.
Hade Stöde pillrat in en boll till hade man passerat länskollegan i tabellen men nu fattades det ett ynka mål för Stöde att nå övre halvan men en åttondeplats i debutsäsongen kan man ändå inte vara annat än nöjda med.

Tränarsnack:
– Vi ville avsluta på ett bra sätt och gick ut och tog initiativet från start så vi vinner rättvist. Offensivt spelade vi 3-4-3 och jag tycker vi fick bra utdelning med det. En bra prestation, en bra match och tre poäng, säger Stödes assisterande tränare Robert Englund.

Bäst på plan:
Offensiva trion Moses Duckrell, Josh Chatee och Mehmed Hafizovic höjde sig något över mängden i ett i övrigt starkt manskap i Stöde.

Stöde IF - Gottne IF 3-2
2020-10-17 - 14:00 - Stöde IP
Domare: Niklas Abrahamsson
Ass. domare: Rani Amir och Jesper Löf
Publik: 50
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 2 Norrland