Anders Strandlund, Robert Englund och Mikael Backlund fortsätter leda Stödes division 2-lag 2021.

Stödes IF:s tränarduo får fortsatt förtroende: "Bygget av spelartruppen intensifieras"

(2020-11-10)
Tränarduon Anders Strandlund och Robert Englund får fortsatt förtroende att träna Stödes division 2-herrar även 2021.
Och till sin hjälp får de outslitlige lagledaren Mikael Backlund och materialförvaltaren Tommy Persson.

– Vi känner att vi påbörjade att bygga något riktigt bra och att vi nu fick förtroende till att fortsätta utveckla detta under 2021 känns roligt, säger assisterande tränaren Robert Englund.

Stödes premiär säsong i division 2 inleddes i dur men så såldes målsprutan Oskar Nordlund till Brommapojkarna och formkurvan planades ut. En åttondeplats, bara en poäng från tredjeplatsen, bör man vara mycket nöjda med.
Och klubben har nu gett tränarduon Anders Strandlund och Robert Englund fortsatt förtroende för ännu en säsong. Klart är också att lagledaren Mikael Backlund lägger ännu en säsong av många på laget i sitt hjärta. Viktige materialförvaltaren Tommy Persson kör också på.
– Känns såklart skönt att alla beslut är tagna och att vi nu kan börja jobba framåt. 2020 var ett speciellt år på många sätt men vi känner att vi påbörjade att bygga något riktigt bra och att vi nu fick förtroende till att fortsätta utveckla detta under 2021 känns roligt, säger assisterande tränaren Robert Englund.

"Strappa" & "Robban" har ju kamperat ihop även innan sin tid i Stöde då man gjorde goda resultat i IFK Sundsvall för ett antal år sedan.
– Att få fortsätta att driva detta tillsammans med Anders är väldigt inspirerande och var en förutsättning från min sida, säger Robert Englund.
"Robban" fortsätter:
– Vi har en klar bild över hur vi vill arbeta med vårt sätt att spela nästa säsong, vilka spelartyper vi vill ha och vilka krav/förväntningar vi kommer ha på dem. Nu kommer jobbet med att bygga spelartruppen att intensifieras vilket ska bli intressant att se vilka som vill vara med på resan 2021.

Läs även:
• Ledarstaben börjar ta form

• Sluttabell, resultat & matchfakta 2020

Tillbaka till Nyheter div. 2 Norrland