Stödemålvakten Christofer Högbom höll länge kvar sitt lag i matchen. Stödemålvakten Christofer Högbom höll länge kvar sitt lag i matchen.

Stöde utan chans borta mot Ytterhogdal – Högbom höll nere förlustsiffrorna

(2020-09-19)
Matchen:
Ytterhogdal tog hand om den berömda taktpinnen direkt från avspark och parkerade på Stödes planhalva under stora delar av den första halvleken och 2-0 i paus var snarare i underkant även om gästerna hade ett par chanser till reducering på slutet. Utan målvakten Christofer Högboms storspel hade Stöde varit förlorade redan efter den inledande fyrtiofemman.
I den andra spelade gästerna upp sig men lyckades aldrig täta till härjedalingarnas försprång utan de oranga kunde istället smacka in en boll till bakom Högbom.

Tränarsnack:
– Vår första halvlek var nog den sämsta i år och även om vi spelade upp oss i andra kom vi aldrig upp i normal nivå och Ytterhogdal vinner välförtjänt. Nu kommer en viktig träningsvecka och nu får vi ta en match i taget, säger Stödes assisterande tränare Robert Englund.

Bäst på plan:
Christofer Högbom mellan stolparna var överlägset böst i Stöde och de tre baklängesmålen hade mycket väl kunnat varit det dubbla.

Ytterhogdals IK - Stöde IF 3-0
2020-09-19 - 14:00 - SvedjevallenPublik: 50
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div.  2 Norrland