Senaste nytt i Stöde. Vänsterbacken Osman Aksoy förlänger och mittfältaren Calle Winsten ansluter från Gamla Upsala SK.

Hemvändande mittfältare väljer Stöde:
"Nyttig tvåvägsspelare"


(2021-01-28)
Mittfältaren Calle Winsten är tillbaka i distriktet och valet föll på Stöde IF för 22-åringen med förflutet i IFK Timrå och GIF Sundsvall före sin tid i Gamla Upsala SK.
– Calle är en nyttig tvåvägsspelare som kan användas på mittfältet i olika roller, säger assisterande tränaren Robert Englund.

Stöde förstärker sin trupp ytterligare. Senast in är 22-årige Carl Winsten som återvänder till distriktet efter en säsong i Gamla Upsala som spelar i division 2 Norra Svealand.
– Innan dess spelade Calle i IFK Timrå där jag tränade honom under två säsonger 2018 och 2019. Calle har annars fått sin skolning i GIF Sundsvalls akademi, säger Stödes assisterande tränare Robert Englund.
Robban fortsätter:
– Calle är en nyttig tvåvägsspelare som kan användas på mittfältet i olika roller då han med sin fina inställning, stora arbetskapacitet och fina positionsspel täcker stora ytor av planen. Det ska bli väldigt roligt att se Calles fortsatta utveckling och hans bidrag till oss under 2021.

Stöde har dessutom förlängt med 30-årige vänsterbacken Osman Aksoy.
– Ja, han har bestämt sig att vara med även 2021 i Stöde IF. Han kommer därmed att bli lagkompis med sin kusin Yosef. Osman är en lojal lagspelare som är viktig i gruppen och används oftast på vänsterkanten. Hade lite otur med skador under 2020 och är sugen på en skadefri säsong. Kanon!, säger Robert Englund till klubbens hemsida.

Tillbaka till nyheter div. 2 Norrland 2021