Bingo för Jennifer Larsson, gjorde fem mål" Bingo för Jennifer Larsson, gjorde fem mål"

Fem fullträffar av Jennifer Larsson när SDFF 2 vann med 8-0 tredje gången på raken

(2020-08-20)
SDFF 2 fortsätter på den inslagna linjen. För tredje gången på raken vinner det unga laget med 8-0. Denna gång i derbyt mot Sundsvalls FF på Kubens konstgräs.
Men det var nära att man inte skulle nå ända fram i afton men Jennifer Larssons äkta hattrick sista tre minuterna såg till att man nådde åttan.
Jennifer Larsson satte även två ytterligare fullträffar tidigare i matchen och Eira Lundqvist tillverkade även hon ett hattrick, om än inte ett äkta.

– Vi spelade riktigt bra och gjorde mål på alla upptänkliga sätt vilket var jättekul. Då vi hade ett högt bolltempo blev motståndarna trötta och backade hem och då fick vi träna på att möta ett lågt försvar  också och även det tycker jag vi löste på ett bra sätt. Vi luftade 18 spelare så alla skulle få speltid, säger SDFF:s matchcoach Jörgen Strömberg.
– I den första halvleken blev vi riktigt utrullade och fick aldrig något grepp på deras mittfältare och framåt skapade vi ingenting . I den andra såg det bättre ut och vi hade i alla fall tre hörnor och ett friläge. Lite synd att vi släpper in tre bollar sista tre minuterna vilket gör att siffrorna rann iväg lite onödigt stort, säger Sundsvalls FF:s tränare Stefan Edberg,

Målgörarna Jennifer Larsson och Eira Lundqvist givetvis i SDFF 2 men även Matforsfostrade Ida Åkerlund visade framfötterna ute på sin kant och kom ofta runt och spelade fram till flera av målen.
Trots åtta insläppta svarade Sundsvalls FF:s målvakt Josefin Hedin för en fin insats och i den andra halvleken hotade Fanny Häggström SDFF-försvaret med sin framfusighet.

Sundsvalls DFF 2 - Sundsvalls FF 8-0
2020-08-20 - 20:00 - Kubikenborgs IP, konstgräs