Mikaela Jensen lät vänsterkanonen tala vid 3-0-målet. Mikaela Jensen lät vänsterkanonen tala vid 3-0-målet.

Distansskott Selånger 2:s melodi mot Sundsvalls FF

(2020-06-25)
Med tre skott från distans avgjorde Selånger 2 mötet hemma på "Campingen" när Sundsvalls FF gästade.
– Vi kontrollerade matchen ganska bra på den trånga planen, säger Selångers tränare Stefan Wickström.

Selånger 2 verkade ha tränat på distansskott senaste tiden. Vinst med 3-0 nere på "Campingen" och samtliga mål kom från distans.
1-0 satte Agnes Söderberg i den tolfte minuten då hon placerade bollen i den bortre gaveln. 2-0 kom tidigt in i den andra halvleken och var ett skott från kanten som gick i en båge över Sundsvalls FF:s målvakt och 3-0 kom precis innan timmen spelad då Mikaela Jensen lossade stora kanonen med vänstern, ett hårt pressat skott som satt perfekt nära stolpen metern över backen. Den dojjan luktade bränt resten av matchen.

Tränarsnack:
– Vi kontrollerade matchen ganska bra på den trånga planen. Vi var bolltrygga i vårt uppträdande och lät dem jaga mycket boll. Vi hade fler chanser att göra mål, bland annat hade vi ett ribbskott som studsade ner på mållinjen och ut, säger Selångers tränare Stefan Wickström.
– Selånger ägde bollen från start till mål och vi fick jobba hårt för att försöka erövra den. I den andra halvleken spelade vi mer organiserat och släppte då till ganska få chanser, säger Sundsvalls FF:s tränare Stefan Edberg.

Bäst på plan:
Ella Whitlock, mittback i Selånger 2, spelade förståndigt och tog bra beslut. Vänsterbacken Mikaela Jensen utnyttjade sin vänsterfot med fina uppspel, passningar – och vid kanonskottet till 3-0!
I Sundsvalls FF imponerades vi av den centrala mittfältaren Fnan Mebrahtu Teweldes hårda jobb i 90 minuter. Inget byte här inte.

Selånger FK 2 - Sundsvalls FF 3-0
2020-06-25 - 19:00 - Selånger IP
1-0 Agnes Söderberg (12)
2-0 Felicia Lindström (48)
3-0 Mikaela Jensen (57)
Domare: Nicklas Dyrén
Ass. domare: Ahmed Haysow Mohamud och Yasin Jimeali Mohamed