Mykhail Barabanov är klar för sin sjätte säsong mellan Östavalls stolpar. Foto; Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu,

Barabanov klar för sin sjätte raka säsong mellan Östavalls stolpar: "Fantastiskt roligt"

(2020-11-05)
Mykhailo Barabanov är klar för sin sjätte raka säsong mellan Östavalls stolpar.
Ukrainaren återvänder i februari lagom till att DM-spelet kör igång.

– Fantastiskt roligt! "Micha" är inte bara seriens bästa målvakt utan en kanonkille ut i fingerspetsarna, säger tränaren David Nordberg.

Ifjol drog pappersexcersisen ut på tiden då nya regler införts för spelare utanför EU plus att vi fick en pandemi. Något som gjorde att Östavall tvingades undvara sin stjärnmålvakt Mykhailo Barabanov i inledningen av årets serie och av liknande skäl tvingades tacka nej till landsmannen "Slava" Voloshin som höjt lagets slagstyrka senaste åren.
Redan nu har Östavall gjort klart alla papper så den ståtlige keepern Barabanov återvänder till byn i februari för sin sjätte raka säsong på Skogsvallen.
– Fantastiskt roligt! "Micha" är inte bara seriens bästa målvakt utan en kanonkille ut i fingerspetsarna och är verkligen en av oss, säger tränaren David Nordberg.
David fortsätter:
– Vi hade lite bekymmer på målvaktssidan ifjol då Manne Vallström bröt handleden och fick låna in andra lags målvakter för att ha några på träningen.

Vi är bara inne i november månad men Östavall ligger redan långt framme när det gäller spelartruppen.
– Ja, känns som vi har kommit långt i vårt lagbygge inför den kommande säsongen och jag tror vi har fjorton spelare på papper och hoppas göra klart med några fler närmaste tiden.

Tillbaka till nyheter div. 3 Mellersta Norrland