En av Norrlands vassaste målgörare, Petter Thelin, förlänger med Östavall. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.

Petter Thelin fortsätter i Östavall:
"En riktigt vass avslutare"


(2020-11-05)
Petter Thelin kom i höst till Östavall och gjorde omedelbart avtryck och var med och spelade kvar västralaget i trean.
Nu har den ex-allsvenske (Malmö FF) Kramforsfostrade anfallaren kritat på för en fortsättning.

– Under de två månader han var hos oss kom han mycket bra in i laget och är väldigt omtyckt av alla. Han kommer garanterat att hjälpa oss att utvecklas och att ta nästa steg, säger tränaren David Nordberg.

Trots att säsongen är över ligger inte Östavall på latsidan. Klart med fjorton spelare ur årets trupp, tränarduon David Nordberg och Jordan Binns och igår eminente målvakten Mykhail Barabanov.
Under dagen har man även gjort klart med målhungrige Petter Thelin för nästa säsong. Kramforsprodukten som även representerat allsvenska toppklubben Malmö FF kom under säsongen från Stöde där det på grund av skador inte blev något spel. Det blev det i Östavall de senaste höstmatcherna och trots att han efter allt skadeelände senaste åren inte är helt på topp när det gäller tajming och flås visade han ändå frapperande god klass och var en av orsakerna till att västralaget hängde kvar i trean trots att det såg mörkt ut ett tag. Fulltränad besitter Petter Thelin hög klass och skulle hålla för spel högt upp i vår seriepyramid.

Tränaren David Nordberg är givetvis mycket nöjd över beskedet och säger så här till klubbens hemsida:

– Att Petter vill spela vidare hos oss är väldigt glädjande.Det är en riktigt bra spelare som har det offensiva spelet som sin styrka och är en riktigt vass avslutare. Under de två månader han var hos oss kom han mycket bra in i laget och är väldigt omtyckt av alla. Han kommer garanterat att hjälpa oss att utvecklas och att ta nästa steg.


Tillbaka till nyheter div. 3 Mellersta Norrland