Ingen dålig backup... Ingen dålig backup...

Marcus Krutzén fortsätter i Lucksta – men bara som backup och målvakts-tränare

(2020-12-21)
I år var 33-åringen en stor orsak till att Lucksta tog sig tillbaka till division 3.
Nu fortsätter målvakten Marcus Krutzén – men nöjer sig som backup och målvaktstränare.
– 
Ingen dålig backup att ha en av distriktets bästa målvakter, säger sportchefen Martin Ålin

Ifjol hoppade Marcus Krutzén in mellan Luckstas stolpar som lite "räddare i nöden" när de tre övriga målvakterna var borta på grund av skador och jobb. Och det gjorde den rutinerade 33-åringen så pass bra att han inte bara förde tillbaka jubilarerna (fyllde 100 år) till division 3 efter en andraplats i serien och ett spännande och lyckosamt kvalspel. Han blev även utsedd till Medelpadsallsvenskans bäste keeper av Lokalfotbollen. Bara en sån sak!
Nu följer han med klubben upp i trean men väljer att bara agera backup då jobbet sätter stopp för full satsning. Han kommer även att fungera som målvaktstränare.
– Ingen dålig backup att ha en av distriktets bästa målvakter tillgänglig för spel om det skulle behövas, säger sportchefen Martin Ålin till klubbens Instagram.

Luckstas målvaktsbesättning går inte av för hackor. Eller vad sägs om Axel Erngren, ny från Kuben, Mike Karinga Persson och Anton Stadling? Och lägg därtill Marcus som backup så det är inte där det kommer att brista kommande säsong.

Tillbaka till div. 3 Mellersta Norrland 2020

Tillbaka till div. 4 Medelpad 2020