Medelpadsallsvenskans skyttekung Oliver Widahl hänger med Lucksta upp i trean. Här är han framme och målar mot Selånger i 13-0-segern. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.

Skyttekungen förlänger med Lucksta: "Stor publikfavorit"

(2020-12-07)
Glada nyheter från Sörforsvallen.
Skyttekungen Oliver Widahl förlänger med Lucksta ännu en säsong.
Med sina 60 mål på tre säsonger är det väldigt skönt att vi lyckas knyta upp publikfavoriten för ännu en, säger Luckstas sportchef Martin Ålin.


Oliver Widahl vann skytteligan i årets Medelpadsallsvenska. Och efter en del rykten om att lägga bollskorna på hyllan har nu den 30-årige anfallaren kritat på för ännu en säsong med Lucksta och följer därmed laget tillbaka till trean
– Med sina 60 mål på tre säsonger är det väldigt skönt att vi lyckas knyt åt upp Oliver för ännu en. Oliver är inte bara en bra målskytt han är även en stor publik favorit uppe på Sörforsvallen och jag tror alla supportrar kan andas ut nu när dom hör att han blir kvar i klubben, säger sportchefen Martin Ålin.

För Olivers del kommer han att kunna medverka i sina första "El Fantastico", de prestigefyllde derbymatcherna mellan grannarna LIF och Matfors. De första i division 3-sammanhang sedan tidigt 2000-tal. 
– Vi vann med 4-3 hemma på Sörforsvallen och 2-0 på Thulevallen 2002, minns Martin Ålin och fortsätter:
– Men det var ingen rolig säsong då vi båda åkte ur serien. Släpper bara den jäkla coviden kan vi kanske slå publikrekord mot Brukets Blå den kommande säsongen.

Enligt det serieförslag som SvFF skickat ut inför 2020 är samtliga fem Medelpadslag placerade i samma serie, division 3 Mellersta Norrland.
– Det ska bli kul med många derbyn även om vi säkert kommer att stjäla poäng av varandra, säger Martin Ålin.

Tillbaka till div. 4 Medelpad 2020

Tillbaka till div. 3 Mellersta Norrland 2020