Göran Sundqvist och den övriga ledarstaben i Sund följer med upp i trean. Göran Sundqvist och den övriga ledarstaben i Sund följer med upp i trean.

Ledarstaben förlänger i Sund och nu jobbas det febrilt med spelartruppen

(2020-11-14)
Göran Sundqvist, Stefan Bjertung, Claes Nyman, Lasse Edlund och Henrik Öhman i ledarstaben hänger med upp för ännu en sejour i division 3.
Nu jobbar Sund febrilt på att sammanställa en slagkraftig spelartrupp 2021.

– Största delen av truppen har sagt sig vilja köra vidare och några kommer vi att bjuda in för provträning, säger tränaren Göran Sundqvist.

Sund vann Medelpadsallsvenskan i år och tog idel trepoängare och hade säkrat segern redan innan den sista omgången. Då föll man mot ett taggat Lucksta.
Sedan tidigare står det klart att klubben förlänger med tränarna Göran Sundqvist och Stefan Bjertung. Lagledarna Claes Nyman och materialförvaltaren Lasse Edlund tillhör inventarierna och följer givetvis med upp på en ny division-sejour. Så även sportchefen Henrik Öhman.

Malandslaget jobbar nu febrilt på att bygga truppen inför comebacken i trean.
– Största delen av truppen har sagt sig vilja köra vidare och vi kommer att bjuda in några utifrån för provträning, Pelle Nyman, Salah Gharib, Markus Petterson, bröderna Habte-Eyes, Petter Berg, Arti Sallauki och Mo Dirawi är i dagsläget helt klara. De flesta övriga i truppen har också sagt sig positiva till en fortsättning och där finns Gjynet Berisha, Ahmed Tempo, Ali Mahmoud och Bleart Ugzmajli med. Vi pratar just nu med alla och stämmer av. Det är några äldre som ännu funderar men som vi hoppas få positivt svar från, säger tränaren Göran Sundqvist.

Sund har ännu inte kört igång lagträningen inför den kommande säsongen.
– Vi drar igång på riktigt när tiderna i Nordichallen är klara och då kommer vi som sagt också testa av några nya spelare, avslutar Göran Sundqvist

Tillbaka till Nyheter div. 3 Mellersta Norrland
Tillbaka till Nyheter div. 4 Medelpad