Christoffer Nerkman återvänder till Svartvik. Christoffer Nerkman återvänder till Svartvik.

Christoffer Nerkman återvänder till Svartvik: "Hoppas bidra med mål och assists"


(2019-12-08)
I år svarade han för 16 mål på 18 matcher för Sund IF.
Nu vänder Christoffer Nerkman åter till Svartviks IF.

–Jag hoppas tillföra med mål och assist så att vi kan vara med att slåss i toppen, säger den målfarlige anfallaren.

Som Lokalfotbollen skrev tidigare idag (läs artikel här nedanför) lämnar anfallaren Christoffer Nerkman Sund IF efter degraderingen till division 4, trots hans sexton mål på arton matcher, och återvänder till Svartvik.
– Jag trivdes väldigt bra i klubben under mina två säsonger, säger 27-åringen.
Han fortsätter:
– En annan stor anledning att jag väljer Svartvik är att Ahmad Khreis kommer att vara tränare. Vi har pratat om att vi vill göra något tillsammans kommande säsong och då blev det perfekt med Svartvik.

Vad hoppas du kunna tillföra Svartvik?
– Jag hoppas naturligtvis att jag kan vara skadefri och tillföra med mål och assist så att vi kan vara med att slåss i toppen. Det är fortfarande en bit kvar tills truppen är spikad men min känsla är att vi kommer att få ihop ett slagkraftigt lag.

Christoffer Nerkmans moderklubb är GIF Sundsvall, där han blev uttagen till pojklandslaget, och därefter som senior vidare till Selånger FK (2012-2015), Svartviks IF (2016-2017) och Sund IF (2018-19) innan det nu blir "Blackbay" igen.
– En otroligt duktig fotbollsspelare som fortfarande har mycket ogjort på en fotbollsplan och vi är mycket glada att han är tillbaka hos oss, säger Khreis till Lokalfotbollen tidigare idag och utlovar fler klara nyförvärv inom kort.