2018 lirade Dana Kaki division 3-fotboll med Stöde som 16-åring. Nu blir det Sund i trean 2021. 2018 lirade Dana Kaki division 3-fotboll med Stöde som 16-åring. Nu blir det Sund i trean 2021.

Talang lämnar Kuben för spel i Sund: "Kul att han väljer oss"

(2021-01-10)
Efter en kort sejour i Kuben blir det i år spel i trean med Sund för unge anfallstalangen Dana Kaki.
– Kul att han väljer oss, 
säger Sundtränaren Göran Sundqvist.

Sund IF har signat 18-årige Dana Kaki, senast i Kuben, men anfallaren har även ett förflutet i GIF Sundsvalls Tipselit och redan 2018 provade han på division 3-spel på seniorsidan med Stöde IF.
– Vet inte så mycket om honom, hade tänkt att han skulle träna igång med oss och sen prata ihop oss. Nu valde han att välja oss ändå och det känns kul, säger Sundtränaren Göran Sundqvist.

Är det som anfallare ni har värvat honom?
– Position är något vi också kommer se över och jag låser mig sällan vid någon specifik då spelarens egenskaper kan komma att användas olika beroende på övriga spelare och även matchkaraktär. Men visst är han forward i grundtänket.

Några fler nyförvärv på gång inför comebacken i trean?
– Flera har visat intresse att spela med oss och även vi själva har visat intresse för några spelare men så här i coronatider händer det inte mycket då vi inte är igång med gemensam träning ännu, avslutar Göran Sundqvist.

Läs även:
• Massor av division 3-derbyn 2021 – samtliga fem lokala lag i samma serie.
• Ledarstaben förlänger i Sund och nu jobbas det febrilt med spelartruppen.

Tillbaka till Nyheter, div. 3 Mellersta Norrland 2021