Succétränaren Filip Filipovic följer med Ånge upp i trean. Succétränaren Filip Filipovic följer med Ånge upp i trean.

Tränaren Filip Filipovic följer med Ånge upp i Medelpadsallsvenskan: "Prioritet ett!

(2020-12-07)
Ånge preparerar sig inför den kommande säsongen i Medelpads-allsvenskan efter uppflyttningen
– Vi har gjort klart med tränaren Filip Filipovic och steppat upp på ledarsidan, säger ordföranden och numera även lagledaren Magnus Bjurén.


Ånge spelade sig nu i höst upp i Medelpads-allsvenskan och inför den kommande säsongen har man lagt stort krut på att bredda på ledarsidan. 
– Ja, så är det. Först och främst har vi valt att steppa upp just där. Vi behöver blir mer profesionella. Det är klart med en fortsättning med huvudtränaren Filip Filipovic vilket var prioritet ett, säger klubbens ordförande Magnus Bjurén.
Magnus fortsätter:
– Filip var lite för ensam den gångna säsongen och som ny assisterande blir Luis Wedin, som vi även hoppas på fortsätter sin aktiva karriär. Henrik "Salle" Sahlberg kliver in och tillsammans med Majed Amir kommer de att ta hand om våra målvakter. Jag och årskamraten Kenneth Andersson kliver in som lagledare och resurser i övrigt. Vi är givetvis också glada över att Örjan Strand kört på med materialet. En ovärderlig pjäs.

Det är inte bara på ledarsidan som man tänker satsa.
– På spelarsidan också givetvis. Men kanske inte genom värvningar i första hand utan det gäller att utveckla den befintliga truppen och ge dem bättre förutsättningar och fler och bättre träningstimmar. Vi har en trupp som jag tror mycket på med rätt förutsättningar. Men givetvis säger vi inte nej till förstärkningar, säger Magnus Bjurén.
Några klara nyförvärv har man ännu inte presenterat.
– Nej, vi ville spika ledarsidan först innan vi går ut och försöker värva spelare. Spelarutbudet här i västra är också något begränsat då vi är många lag häruppe och speciellt nu nästa år när även Ljunga åter anmält ett lag i seriespel.  Vi har flera egna pojk- och juniorspelare som vi kommer att flytta upp men att tro och hoppas att de är fullfjädrade division 4-spelare är inte realistiskt även om flera gjorde bra ifrån sig redan ifjol i femman när de fick chansen, avslutar Magnus Bjurén.

Tillbaka till Nyheter div. 4 Medelpad 2020

Tillbaka till Nyheter div. 5 Medelpad 2020