Alex Tomley slog igenom som 15-åring när Alnö tog klivet upp från division 5 2018. Därefter blev det fotbollsgymnasiet i Övik men nu är anfallaren tillbaka på Släda IP. På bilden gör Alex (längst till vänster) mål mot Ljustorp, och IFK Sundsvalls nye tränare Fredrik Enqvist. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Tomas Berglund får en intressant trupp att jobba med i år Tomas Berglund får en intressant trupp att jobba med i år

Tre juniorer vänder hem till moderklubben Alnö IF: "Jättekul"
 
(2020-06-08)
Ytterligare tre spelare återvänder till Alnö IF.
Det är juniorerna 
Emil Friberg, Nils Söderqvist och Alex Tomley som väljer att ikläda sig den helröda dressen.
– Jättekul att ännu fler vänder hem till oss, säger Alnö-tränaren Tomas Berglund.


Alnö tillhör de klubbar som i år satsar på att få hem återvändare. Redan klara sedan tidigare är Jonathan Ålin (Svartviks IF), Joakim Wallin, mv, och Jesper Andersson (Kubikenborgs IF), Elias Friberg (Sund IF) och Rasmus Högdahl (Indals IF).
Nu har man gjort klart med ytterligare en trio som kommer hem till ön och Släda IP. Emil Friberg och Nils Söderqvist från GIF Sundsvall P17 och Alex Tomley som gått fotbollsgymnasiet i Ö-vik och representerat Friska Viljor FC Akademi.
– Jättekul att ännu fler vänder hem till oss. Emil är en duktig mitt-mittfältare men gör sig också bra centralt i mittförsvaret. Utsökt spelförståelse och klok. Nils är en mycket snabb och vanligtvis spelar han på en kant. När det gäller Alex är han duktig på att utmana och vet vart målet är beläget, berömmer tränaren Tomas Berglund.