Hattrick av Samuel Keflit i toppmötet, Hattrick av Samuel Keflit i toppmötet,

Alnö tog ledningen – men sedan satte Lucksta sex på raken: "Kunnat gjort ännu fler mål"

(2020-07-31)
Lucksta hamnade i ett tidigt underläge på Släda IP men efter kvitteringen i den 20:e minuten var det ingen snack om vart segern skulle gå. Frågan var bara hur stor vinsten skulle bli. 
– Vi hade stort bollinnehav och kunde gjort ännu fler mål sett till de chanser vi skapade, säger Luckstas tränare Paul Thompson efter 6-1-segern.


Alnö tog en tidig ledning hemma på Släda mot Lucksta då Måns Lind hittade nätet. Det fanns även möjligheter till en utökning men istället kunde Mohamadou Sumareh nicka in utjämningen för Lucksta i minut 20 och därefter blev det en ganska enkelriktad tillställning. Först stötte Anton Jonsson in en målvaktsretur efter en hård frispark från spelande tränaren Jimmie Nordberg. Samuel Keflit nätade även han innan pausvilan och Semir Salia hann även med att bränna en straff. 
I den andra halvleken spädde hundraårsjubilaren på med ytterligare tre mål, två av Samuel och ett av Anton till en 6-1-vinst i toppmötet och befäster kvalplatsen bakom ledande Sund.

Tränarsnack:
– Vi bjöd dem på tre mål i den första halvleken och sånt har man inte råd med mot ett så pass bra lag som Lucksta. Annars började vi bra och hade kunnat utöka vår ledning innan de fick in sin kvittering. Kändes som om att vi blev lite onödigt stressade av deras presspel och då kom också misstagen, säger Alnötränaren Tomas Berglund
– Vi hade stort bollinnehav och kunde gjort ännu fler mål sett till de chanser vi skapade men jag är ganska nöjd över vår laginsats, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Bäst på plan:
Elias Friberg var duktig på Alnös centrala mittfält, men ack så ensam denna afton.
Samuel Keflit och Anton Jonsson svarade för fem av de sex målen och i mttförsvaret var Joakim Edström felfri. Mittbackskollegan Mohamadou Sumareh nickade in kvitteringsbollen och kompletterade "Jocke" perfekt i mittförsvaret.

Alnö IF - Lucksta IF 1-6
2020-07-31 - 19:00 - Släda IP

1-0 Måns Lind (12)
1-1 Mohamadou Sumareh (20)
1-2 Anton Jonsson (31)
1-3 Samuel Keflit (43)
1-4 Anton Jonsson (70)
1-5 Samuel Keflit (81)
1-6 Samuel Keflit (85)
Domare: Rani Amir
Ass. domare:Jesper Löf och Sami Hassan
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad