Hattrick av unge Nils Söderqvist. Hattrick av unge Nils Söderqvist.

Hattrick av Nils Söderqvist när Alnö säkrade spel i uppflyttningsserien

(2020-08-29)
Matchen:
Alnö var tvungna att vinna den sista grundseriematchen mot jumbon Medskogsbron för att få vara med och spela om uppflyttning till trean. 
Det blev inga problem alls hemma på Släda IP och man tog hem en solklar 6-0-vinst där unge Nils Söderqvist hade en bra dag med tre mål.

Edit:
Under tisdagen valde Medskogsbron att dra sig ur serien vilket gjorde att deras samtliga matcher kommer att annuleras i tabellen och att de inte kommer att delta i nedflyttningsserien.
– Det blev ohållbart till slut, man fick sitta och ringa runt i flera timmar dagen före match för att vi skulle få ihop elva gubbar. Vi kämpade oss igenom hela grundserien och trodde att de matcherna skulle räknas in i tabellen så att inga lag och målgörare mot oss skulle bli lidande och att vi bara drog oss ur nedflyttningsserien. Men så blev det visst inte, säger tränaren Fredrik Allgren.

Tränarsnack:
– En ganska enahanda tillställning. De hade ett par avslut på mål på hela matchen medan vi hade kunnat gjort betydligt fler mål framåt sett till de chanser vi skapade, säger Alnös tränare Tomas Berglund.
– Vi höll uppe spelet hyfsat men då vi ställde upp med flera småskadade spelare orkade vi inte stå emot deras duktiga anfallare, säger Medskogsbrons tränare Fredrik Allgren.

Bäst på plan:
Mest tongivande i Alnö var tremålsskytten Nils Söderqvist.
Evigt unge Björn Ström i anfallet och 16-årige högerbacken Alvin ska ha beröm för sitt slit.

Alnö IF - Medskogsvbrons BK 6-0
2020-08-22 - 15:00 - Släda IP
Mål Alnö: Nils Söderqvist 3, Måns Lind, Kim Tomley och Jonathan Åhlin.
Domare:
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad