Tomas Berglund (t h) fortsätter som huvudtränare för Alnö IF:s herrlag i Medelpadsallsvenskan. Nya assistenter blir hans gamla parhästar Daniel Friberg och Jonny Svelander.
Max Hulinder återvänder till moderklubben efter en sejour i Kuben. Max Hulinder återvänder till moderklubben efter en sejour i Kuben.

Tomas Berglund fortsätter som Alnötränare och första nyförvärvet är redan i hamn

(2020-11-11)
Tomas Berglund fortsätter som tränare för Alnö IF men får inför den kommande säsongen två nygamla assistenter.
– Ja, jag blir kvar och till min hjälp får jag mina gamla parhästar Daniel Friberg och Jonny Svelander, säger Tomas Berglund.
Samtidigt har man gjort klart med återvändande försvarsspelaren Max Hulinder.


Alnö fick en liten reaktion i år efter den fantastiska comebacken i Medelpadsallsvenskan 2019 då man gick obesegrade genom serien som nykomlingar och föll på målsnöret mot Matfors.
I år tog man sig visserligen till Uppflyttningsserien men som helhet har året varit mycket "stolpe ut" och poängsamlandet stod inte i parentet med spelet många gånger.
En revanschsugen Tomas Berglund fortsätter som huvudtränare för Alnö IF:s herrar. Men han får några nygamla kamrater kring sig kommande säsong.
– Ja, jag blir kvar och till min hjälp får jag mina gamla parhästar Daniel Friberg och Jonny Svelander, säger Tomas Berglund.

De tidigare assisterande Tony Tomley och Samuel Fisk kommer troligen att få andra arbetsuppgifter.
 Tony jobbar veckovis i Stockholm, men kommer åtminstone att vara med som bollplank. Angående Samuel har han inte definitivt bestämt sig, men lutar åt att han vill spela ett år till. Då tycker jag att han ska få fokusera på det, säger Tomas Berglund.
Matrialförvaltarna Marcus "Mackan" Johansson och Urban Berglund samt lagledaren Victoria Berglund fortsätter med stor säkerhet men allt är inte spikat ännu.
Men givetvis hoppas vi att trion fortsätter på sina viktiga poster, säger Tomas Berglund.

Ett nyförvärv på spelarsidan är också redan i hamn och det är Max Hulinder som återvänder efter en sejour hos seriekollegan Kuben.
 Det känns jättebra att få hem Max igen. Det är en duktig försvarsspelare, som både är snabb och stark. Många av våra gamla ungdomsspelare är nu åter samlade hemma på Släda IP och det känns mycket intressant, säger Tomas Berglund.
Har haft en liten dipp men nu känns det bra igen då man är tillbaka i moderklubben, kommenterar Max till klubbens Instagram där han intervjuades i "Mackes hörna".