Gör Bleart Ugzmajli fler mål än bilar han sålt idag? Gör Bleart Ugzmajli fler mål än bilar han sålt idag?

Inför omgång 5:
Ståtar Sund på full pott inför sommaruppehållet? Och hur går det i kvällens matcher

(2020-07-03)
I afton spelas den sista omgången av Medelpadsallsvenskan.
Och frågan är om Sund tar sin femte raka vinst då Sidsjö-Böle gästar Maland.
Och hur går det i kvällens övriga matcher?
Lokalfotbollen har svaren. 


Sund har inlett Medelpadsallsvenskan med fyra raka segrar och är enda lag utan förlust inför kvällens omgång, som är den sista inför sommaruppehållet.
Ikväll väntar Sidsjö-Böle, ett av fyra lag som skuggar serieledarna med nio inspelade poäng av tolv möjliga. 

Så här spelas kvällens matcher. Med Lokalfotbollens tips:

Sund IF - Sidsjö-Böle IF
Sund är givetvis favoriter till sin femte raka seger men Sidsjö-Böle är långt ifrån ofarliga och kan mycket väl sättar käppar i hjulet för serieledarna. Det gäller att ha koll på giftiga duon Kevin Jakobsson och Ville Bondén. Givetvis har Sund ett antal matchvinnare och tänker då speciellt på målskytten Bleart Ugzmajli och härföraren Pelle Nyman. 
Tips: 3-2

Lucksta IF - Selånger FK
Lucksta har varvat upp och dussinet fullt i tisdags mot Medskogs. Men Selångers unga lag med rutinerade trion Stefan Näslund, Henric Nylund och Niclas "Graninge" Persson har överraskat så här långt så det här är en match mellan tvåan och trean i tabellen. Men visst skulle det förvåna om Selånger skulle knipa poäng på Sörforsvallen. 
Tips: 3-1

Kubikenborgs IF - Medskogsbrons BK
"Tigerränderna" är det fjärde laget med nio poäng och om inte blixten slår ner på Kubikenborgs IP kommer man att ståta med tolv pinnar efter mötet med "slagpåsen" Medskogsbron. Största motståndaren för Kuben stavas "underskattning deluxe".
Tips: 8-1

Indals IF - Alnö IF
Indal tog årets första seger då man mötte Torpshammar i tisdags. Den matchen gick på NP3 Arena. Att även den här "hemmamatchen" spelas där borde vara ett gott omen i mötet med Alnö. Nu är emellertid ö-laget av en helt annan kaliber än Torpshammar och Indal dras fortfarande med frågetecken för skador, t ex på målskytten Sergio Hinestroza och mittfältaren Fredrik Karström. 
Alnö har spelat bra i den inledande matcherna även om det blivit två förluster så här långt. Men det blir inte en tredje. Alnö ser i dagsläget mycket solidare ut än Indal och det blir en säker seger.
Tips: 1-4

Torpshammars IF - Essviks AIF
Essvik gjorde en riktigt bra match i tisdags men föll mot Kuben trots 2-0-ledning i paus. Tidig utvisning i andra, missad straff och andra brända chanser ställde till det. Torpshammar föll återigen sent senast och mot ett revanschsuget Essvik lär det bli svårt. Men bollen är som bekant rund så...
Tips: 1-3

Söråkers FF - IFK Sundsvall
Två lag som inte riktigt fått till det. I Söråkers fall beror det till stora delar på grund av bristande samträning medan IFK Sundsvall är för ihåligt.
Ska bli intressant att se vilka som får ihop det bäst i afton. Tre poäng finns i potten, men jag tror bara de får varsin...
Tips: 1-1

Vad tror ni. Slår mina tips in?

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad