Fredrik Martinssons Essvik saknar flera kuggar i afton mot serieledarna Sund. Fredrik Martinssons Essvik saknar flera kuggar i afton mot serieledarna Sund.

Essvik kickar igång hösten med hemmamatch mot serieledarna Sund: "Har tyvärr många borta"

(2020-07-31)
Essvik ligger under slutspelsstrecket och i kvällens omstart väntar serieledande Sund.
Men läget inför den viktiga kampen är långt ifrån optimalt.
– Lite synd att vi just ikväll har många borta, säger Essviks tränare Fredrik "Snuvan" Martinsson.


Essvik inleder höstens spel med att i afton ta emot serieledarna Sund hemma på "Vallen". Tuffast möjliga motstånd således och man måste göra det med flera avbräck.
– Lite synd att vi just ikväll har många borta, säger Essviks tränare Fredrik "Snuvan" Martinsson.
Essvik har uppträtt lite ojämnt och inte haft det rätta flytet i vissa matcher under våren
– Vi är i inte nöjda med våren och har haft lite otur ett par matcher tycker jag. Inte minst i förlusten mot Kuben där vi borde ha vunnit men fick lämna planen poänglösa, säger Fredrik Martinsson.

Essvik ligger sjua i tabellen och har två pinnar upp till den högrande sjätteplatsen som ger spel i uppflyttningsserien senare i höst.
– Jag hoppas givetvis att vi kan lyfta ett par placeringar under hösten men det kommer bli tufft, erkänner Fredrik Martinsson.
Speciellt om man bli poänglösa mot serieledarna ikväll. Något som det mesta talar för om man ser till förutsättningarna. Men som det heter, "bollen är rund" (utom i rugby och den amerikanska varianten av fotboll där man mest använder händerna).

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad