Trion Oscar Ulin, Oscar Moss och Abed Aref återvänder till IFK Sundsvall inför comebacken i Medelpadsallsvenskan.

Oscar x 2 och "Abbe" återvänder till IFK Sundsvall: "Tre försvarsspelare"


(2020-01-18)
IFK Sundsvall har gjort klart med tre före detta IFK:are inför comebacken i Medelpadsallsvenskan,
– Ja, det är två gånger Oscar, Ulin och Moss, samt Abed Aref. Tre försvarsspelare, säger tränaren Olle Nordberg.


IFK Sundsvall jobbar på att göra klart med före detta IFK:are inför comebacken till Medelpadsallsvenskan
Nu har man säkrat spel på Balders med trion Oscar Ulin, 27, Oscar Moss, 23, och Abed Aref, 24. Tre försvarsspelare där den senare även kan användas högre upp i banan. Under sin tid i Hassel var han t ex en fruktad målskytt.

Så här säger tränaren Olle Nordberg om trion:
– Oscar Ulin är en stark, brytningssäker och ettrig central försvarare med bra blick för spelet och erfarenhet av flera säsonger i div.4. Han väljer nu comeback efter två års frånvaro från fotbollen.
– Oscar Moss är en allsidig, klok och löpstark försvarsspelare som kan användas både på kanten och centralt. Är ett bekant ansikte i IFK och även inom medelpadsfotbollen där han även är domare till vardags.
– Abed kommer från Sidsjö-Böle där han spelat två säsonger. Men spelade säsongen 2015-2016 med Kamraterna och innan det i Hassel. Ursprungligen kommer "Abbe" från Gävle där han även spelat med ett par klubbar.
– "Abbe" är en rivig och hårt arbetande spelare med både offensiva och defensiva kvaliteter som gör att han kan användas i olika roller på planen. Han blir nyttig för oss. Han har även spelat i IFK under 2015-2016 och är omtyckt av både spelare och ledare i laget. Tyvärr osäkert om han kommer kunna medverka hela säsongen ut p g.a studier. Men lovat åtminstone fram till sommaruppehållet.
– Värt att nämna är att trion är kanonkillar som kommer att bidra även på sidan av planen, avslutar Olle Nordberg, som lovar fler nyförvärv inom kort.

Tillbaka till div 4 Medelpad