Khalil Masri hade en fin säsongsavslutning - fyramålsskytt! Khalil Masri hade en fin säsongsavslutning - fyramålsskytt!

Khalil Masri fyramålsskytt när Söråker körde över ett håglöst Indal med 6-0

(2020-10-03)
Matchen:
Inget kunde stoppa Khalil Masri i säsongs-avslutningen.
Söråkeranfallaren prickade in hela fyra fullträffar när ett håglöst Indal kördes över med 6-0.
Indal hänger ändå kvar i Medelpadsallsvenskan för första gången i klubbens historia. De övriga sejourerna har blott blivit ettåriga.

Tränarsnack:
– De gör fem identiska mål med långa bollar över vår backlinje. Vi satte ingen press på deras bollhållare och samtidigt föll vi aldrig ner med vår backlinje. Rena harakirifotbollen helt enkelt. Kändes lite som att bensinen tog slut när vi säkrade kontraktet. Det har varit en tufft år då många som startade upp säsongen inte var med när serien kom igång. Det har varit flyttar, motivationsbrist, skador och sjukdomar. Med tanke på det är vi ändå nöjda med att vi hänger kvar. Det har Indal aldrig gjort tidigare, säger Indals tränare Dennis Hägg, med lite blandade känslor.
– Alla våra mål kom efter omställningar plus ett av Khalils som var ett distansskott rakt upp i krysset. Vi har under hösten fått lite mer struktur i vårt spel och när vi kan ställa upp med ordinarie manskap kan vi slå alla lag. Synd bara att det varit så sällan i år..., säger Söråkers lagledare Tony Andersson.

Bäst på plan:
Indals högerback Sebastian Backlund kämpade och slet hela matchen och gav trots att bollarna trillade in aldrig tappt utan visade hjärta för klubbmärket.
I Söråker höll sig hela laget i sin gameplan och ska därför ha med beröm godkänt enligt principen "ingen nämnd, ingen glömd". Men att kringgå fyramålsskytten Khalil Masri vore tjänstefel. 

Indals IF - Söråkers FF 0-6
2020-10-03 - 13:15 - Baldershovs IP, konstgräs
0-1 Khalil Masri (21)
0-2 Victor Selander (34)
0-3 Khalil Masri (44)
0-4 Khalil Masri (52)
0-5 Oscar Fors (57)
0-6 Khalil Masri (74)
Domare: Petter Lindbom, Sundsvall
Ass. domare: Filip Lundberg och Linda Söderberg
Publik:
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad