Ali Mahmoud spädde på Sunds 3-0-ledning med två mål efter paus till 5-0. Ali Mahmoud spädde på Sunds 3-0-ledning med två mål efter paus till 5-0.

Dubbla mål av Pelle Nyman och Ali Mahmoud när Sund tog åttonde raka segern

(2020-08-07)
Sund fortsätter trampa på i ullstrumporna.
Idag tog man sin åttonde raka vinst efter en klar seger på Härevallen i Indal.
Redan efter 20 minuter stod det 3-0 efter dubbla fullträffar av Pelle Nyman, nick och frispark) och ett av Bletuart "Arti" Sallauka.
I den andra halvleken tangerade Ali Kanso Mahmoud sin lagkapten med att även han tillverka tvenne fullträffar till segermarginalen 5-0.

– Härligt med åtta raka och bara fyra insläppta. Mot Indal blev det en mycket rättvis seger som kunde ha blivit några mål större. Fem gjorda mål på en mycket dålig plan får väl ändå anses som bra, säger Sunds lagledare Claes Nyman.

I Sund övertygade tvåmålsskyttarmna Per Nyman och Ali Mahmnoud samt Haris Hadzic.

Indals IF - Sund IF 0-5
2020-08-07 - 19:00 - Härevallen
0-1 Per Nyman (9)
0-2 Per Nyman (14
0-3 Bletuart Sallauka (20)
0-4 Ali Kanso (68)
0-5 Ali Kanso (74)
Domare: Omar Meqbil, Sundsvall
Ass. domare:Petter Lindbom och Erik Axelsson.