Mattias Johansson delar tränaransvaret i Kuben med Tobbe Fanberg. Mattias Johansson delar tränaransvaret i Kuben med Tobbe Fanberg.

Kubentränaren: "Vi siktar på att fortsätta kriga däruppe i toppen i höst"

(2020-07-30)
Efter den inledande förlusten mot IFK Sundsvall har det unga Kuben tagit hem fem raka victorior och skuggar Sund i toppen av tabellen på en tredjeplats.
– Vi siktar på att fortsätta kriga däruppe i toppen i höst, säger tränaren Mattias Johansson.


Kuben inledde serien med en förlust på Balders mot IFK Sundsvall men därefter blev det fyra raka segrar och inför omstarten av Medelpads-allsvenskan är man tre pinnar efter ledande Sund och har bara Lucksta mellan sig och täten.
– Vi är ganska nöjda med vårsäsongen och det känns som vi tar steg hela tiden så vi siktar på att fortsätta kriga däruppe i toppen i höst, säger tränaren Mattias Johansson.

Under uppehållet har Kuben spelat två träningsmatcher, båda mot division 3-motstånd, Matfors och Svartvik, och där man dragit längsta strået.
– Två bra prestationer som vi tar med oss, säger Mattias.
Kuben har dock tappat ett par spelare inför omstarten.
– Arvid Nilsson, William Sjödal, Fredrik Thelander och Theo Kruse har dragit på lumpen även om Thelander är hemma och spelat några matcher med oss nu. Viggo Gillow har flyttat till Boden för jobb och så har Yasin Jimeale bytt lag., säger Mattias Johansson.
Kuben startar upp serien med Torpshammar borta i morgon fredag.

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad