Martin Fors och Emad Nademi tränar Kuben den kommande säsongen. Foto: Kuben

Kuben har gjort klart med ny tränarduo inför den kommande säsongen – Emad Nademi och Martin Fors tar över 

(2020-10-16)
Det blir duon Emad Nademi och Martin Fors som tar över tränarpiskan hos "Tigerränderna" inför den kommande säsongen.
– Kuben har gjort en enorm resa senaste åren och det bäddar för framtiden och det var självklart att tacka ja, säger Emad Nademi.


Kubikenborgs IF har gjort klart med nya tränare efter avgående Mattias Johansson och Tobbe Fanberg.
Det blir duon Emad Nademi och Martin Fors som tar över "Tigerränderna" som siktar på att nästa år förbättra sin tredjeplats i Medelpadsallsvenskan.
Emad har tidigare tränat Sidsjö-Böle, IFK Sundsvall och Sund men ifjol hade han ett sabbatsår medan Martin, som lirat många år i Kuben, ifjol hoppade in som assisterande tränare för IFK Sundsvall under hösten sedan kroppen sagt ifrån det egna spelandet.
Huvudtränare av de två är Emad Nademi. 
– Ja på papperet står det så men Martin och jag kommer givetvis prata genom och besluta allt gemensamt, säger Emad Nademi.

Varför blev det Kuben?
– Kuben har gjort en enorm resa senaste åren och den organisation som de har idag bäddar verkligen för framtiden. Det känns både seriöst och genomtänk och det är klart man vill vara en del av sådan organisation. Fanns egentligen inga tveksamheter när jag fick frågan och extra viktigt att Martin hoppar på tåget. Vi har känt varandra en kort tid men kommer otroligt bra överens och har samma värderingar och tänk. 

Hur lång tid är kontraktet skrivet på?
– Kontraktet gäller kommande säsong, sedan får alla parter utvärdera samarbetet. 

Har ni bestämt er för en målsättning redan nu? Att nå trean bör väl vara första delmålet?
– Först å främst vill vi träffa spelarna innan vi sätter mål. Det krävs otroligt mycket av en förening och ett lag för att vinna en serie. Att ha ett gemensamt mål och en plan för detta för att ta sig dit är den viktigaste pusselbiten. Och självklart så förstår vi att målet för föreningen har varit att ta sig till trean för att utveckla organisationen ytterligare. Men som sagt, är truppen redo att satsa och lägga ner det jobb som krävs så kommer vi göra allt att för ta oss dit.

Ska bli intressant att följa Kuben kommande säsong. Men hur blir det med din egen spelarkarriär? Högerbacksplatsen i IFK verkade som vikt för dig 2021 sedan du kommit tillbka från din långvarig sjukdom?
– Haha, ja tyvärr så får man ju ge upp proffsdrömmarna igen. Var ju på god väg men det blir ju inte alltid som man tänkt sig, avslutar 36-åringen.

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad