Luckstas tränarduo Paul Thompson och Jimmie Nordberg (spelande) får fortsatt förtroende och ska nu försöka föra klubben tillbaka till trean.

Lucksta förlänger med sin tränarduo Nordberg & Thompson

(2019-11-07)
Degraderingen till trots.
Lucksta förlänger med sin omtyckta tränarduo Jimmie Nordberg och Paul Thompson.
– Vi gjorde klart med dem förra veckan, säger sportchefen Martin Ålin.


Trots en riktigt bra höst tvingades Lucksta kliva ner i division 4 efter kvalspel sedan Teg i sin avslutningsmatch mot Arnäs kört över övikarna med hela 8-0 och tagit division 3-platsen tack vare bättre målskillnad.
Nu siktar laget med hemvist på Sörforsvallen på en snar comeback till trean. Till en början har man gjort klart med fjolårets tränarduo Jimmie Nordberg (spelande) och Paul Thompson.
– Vi gjorde klart med dom förra veckan och vad det gäller spelartruppen men jag kan tänka mig att ett par spelare kommer att välja Medskogs då vi inte kommer att kunna ha något samarbete då vi spelar i samma division nästa år. Om vi nu inte får en frisläng i division 3 av någon anledning, säger sportchefen och målvakten Martin Ålin.

Inga nyförvärv klara?
– Vi har några spännande namn på gång men det får du reda på när allt är klart, säger "Ålla".

Och vad händer med den egna karriären. Du är ingen ungdom länger? (skratt)
– Sant. Jag behöver rehaba kroppen. Skulle tro att jag behöver fyra tilll sex månader för att reparera alla skador. Men till hösten kan det säkert bli någon match i fall det skulle knipa, säger den rutinerade keepern.

Om en dryg vecka vet vi om Lucksta får en frisläng eller inte. Rent statis