Luckstas tränarduo Paul Thompson och Jimmie Nordberg ser an hösten med tillförsikt.

Förhandsfavoriterna Lucksta har infriat förväntningarna så här långt: "Redo att ta upp kampen om seriesegern"

(2020-07-31)
Lucksta tillhörde, tillsammans med Sund, seriefavoriterna före säsongen och man har infriat förväntningarna och innehar kvalplatsen när Medelpadsallsvenskan kickar igång igen i afton efter sommaruppehållet.
En placering som tränaren Paul Thompson gärna ser att man behåller eller helst förbättrar.
– Vi är redo att ta upp kampen, säger den temperamentsfulle irländaren.


Lucksta startade upp serien med att förlora mot Sund i premiären. Därefter har det blivit fyra raka trepoängare vilket utmynnat i en andraplats, tre pinnar efter just Sund.
– Serien har inletts lovande för oss och jag förväntar mig ännu mer från gruppen ju mer vi får spela tillsammans. Om och när vi pikar formmässigt blir vi riktigt farliga, säger Luckstas tränare Paul Thompson.

Läget i truppen?
– Allt är bra men inga nya spelare på ingång just nu. Men man vet aldrig vad som kan hända från en dag till en annan, säger Paul Thompson.
Lucksta har drabbats av några skador under vårens matcher.
– Ja, tyvärr skadade sig "Jacke" Melander sig redan i premiären och blir borta resten av säsongen.  När det gäller Stefan Grönlund tvingades han till en ny operation men kör nu på med rehab och är förhoppningsvis tillbaka i slutet av säsongen när det hela ska avgöras. Redan innan premiären skadade sig unge lovande Melker Jonsson sig men jag hoppas att han snart är tillbaka, säger  Paul Thompson.

Luckstatränaren ser an resten av säsongen med tillförsikt.
– Det är fortfarande många matcher kvar att spela och jag är säker på att det kommer att bli "twists and turns" i serien men vi är redo att ta upp kampen, avslutar Paul Thompson som delar tränaransvaret med spelaren Jimmie Nordberg.

Lucksta startar upp hösten med en tuff bortamatch ikväll på Släda IP mot en av toppkonkurrenterna Alnö.

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad