Stefan Grönlund i aktion under sin tid i IFK Timrå innan han tvingades sluta på grund av skada ifjol. Nu mår kroppen bättre och gör en omstart i Medelpadsallsvenskan och Lucksta IF. Foto: Fredrik Thimeradh.

Stefan Grönlund gör comeback efter långtidsskada – skriver på för Lucksta 

(2019-11-27)
Stefan Grönlund ger sig inte.
Efter en långtidsskada gör han nu comeback och har skrivit på för Lucksta IF, som blev degraderade från trean nu i höst och är tillbaka i Medelpadsallsvenskan.
"Ska bli ett stort nöje att se hans fruktade vänster fot på Sörforsvallen", skriver klubben på Instagram


Stefan Grönlund stämplades som "fotbollsinvalid" och tvingades lägga bollskorna på hyllan för ett drygt år sedan. Kroppen höll inte längre för fotboll på division 2-nivå för Grönlund som spelat för IFK Sundsvall, Selånger FK och IFK Timrå. Testade ifjol med Svartviks IF men det blev bara en enda kamp.
Nu gör den 27-årige försvarsspelaren ett nytt försök och har kritat på för Lucksta IF.

Så här skriver klubben på sitt instagram om nyförvärvet:
"Stefan Grönlund är klar för Lucksta IF. Stefan hade ett skadefyllt år i fjol och noterades bara för 90 minuter spel med Svartvik men nu ska kroppen vara helt återställd. Ska bli ett stort nöje att se hans fruktade vänster fot på Sörforsvallen. Grönlund ligger tätt efter världsrekordshållaren Manchester City-spelaren Ederson när det gäller längden på sina uppspel."

Lucksta har sedan tidigare gjort klart med målvakten Marcus Krutzén (scrolla ner för artikel), även han med ett förflutet i Selånger, IFK Timrå och Svartvik plus ett par klubbar ytterligare.