Så här ser en levande vägg ut. Så här ser en levande vägg ut.

Alexander Panayioti rena väggen när Sidsjö-Böle vann med matchens enda mål på Söråkers IP

(2020-08-04)
Söråker skapade massor av chanser men åkte dit på en snabb omställning i mitten av den första halvleken som Hamidou Diallo Gaye avslutade på bästa sätt sedan han brutit in från kanten och satt bollen i den bortre gaveln.
Men den egentliga matchvinnaren hittades mellan Sidsjö-Böles stolpar i nyförvärvet Alexander Panayioti som var rena väggen och tog också hjälp av ribban en gång. Men som det heter; "En bra målvakt ska ha tur".


Tränarsnack:
– Vi gör en bra match men saknade spetsen framåt och missar bland annat fem frilägen och hade en boll i ribban och missade i stort sett öppet mål på returerna. Då är det svårt att vinna fotbollsmatcher. Som jag ser det hade vi mest med boll men de var duktiga på att kontra på oss när vi tappade boll och bakåt var de nickstarka i mittförsvaret, säger Söråkers tränare Mikael Kotermajer.
– Vi ville studsa tillbaka direkt efter den svaga insatsden mot Selånger. Så fokus var inställning och disciplin i 99 minuter. Jag tycker första halvlek var jämn, vi skapade mer på snabbt omställningsspel och med bättre skärpa kunde vi kanske gjort något mål till men Hamidous räckte ju. I andra tog Söråker över spelet och vi ”parkerade bussen”. Vi stack upp och hade ett par fina lägen i slutet att stänga matchen men det fick vara nervöst till sista spark, säger Sidsjö-Böles tränare Mikael Eklöf.

Bäst på plan:
I Söråker var det jämnt överlag där ingen föll ur ramen.
Alexander Panayiot var som en iller i Sidsjö-Böles mål, snabbt ute och räddade frilägen, bra med fötterna och positionssäker.Hamidou Diallo Gaye satte matchens enda pyts och var ett ständigt orosmoln för hemmaförsvaret. Plus även till kollektivets kämpainsats.

Söråkers FF - Sidsjö-Böle IF 0-1
2020-08-04 - 19:00 - Söråkers FP
0-1 Hamidou Diallo Gaye (24)
Domare: Nicklas Dyrén
Ass. domare:Petter Lindbom och Gebremeskel Elias
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad