Mikael Eklöf gör sin femte säsong som tränare i Sidsjö-Böle. Här omgiven av nyförvärven Kevin Jacobsson och Kim Eriksson till vänster och Karl-William Svedin och Victor Bergman-Rönnmark till höger.

Mikael Eklöf fortsätter som tränare i Sidsjö-Böle – och fyra nyförvärv klara: "Kan blir fler"


(2020-01-31)
Mikael Eklöf är klar för sin femte säsong som tränare för Sidsjö-Böle IF.
Och klubben har nu gjort klart med sina fem första nyförvärv för säsongen.
– Fyra kompetenta spelare med erfarenhet från högre divisioner, säger Mikael Eklöf


Det har varit tunnsått med nyheter sedan i höstas när det gäller Sidsjö-Böle IF. Det enda som kablats ut är spelartappen av Louison Likita (Stöde IF), Carl Sahlin (Svartviks IF), Abed Aref (IFK Sundsvall), Henrik Eriksson (Essviks AIF) och Andrew Gorgis (Söråkers FF).
Men nu likt den gamla ketchupflaskan rasslade det till flera nyheter på en gång!
Den viktigaste är att tränaren Mikael Eklöf fortsätter och nu har man även gjort klart med fyra nyförvärv plus en på ledarsidan. Dessa är Kim Eriksson (Stöde IF), Karl-William Svedin (Svartviks IF), Viktor Bergman-Rönnmark (Sund IF) och Kevin Jakobsson (comeback, men tidigare bland annat AIK). Arwid Nyström (Svartviks IF), ansluter också men kommer på grund av skada främst att hjälpa till vid sidan av planen.
– Fyra kompetenta spelare med erfarenhet från högre divisioner. Vi är självklart mycket nöjda att dessa väljer Böletröjan då alla besitter goda kvaliteter både på och vid sidan av planen, säger tränaren Mikael Eklöf.
Eklöf fortsätter:
– Det kan komma in någon eller några fler både på spelar- som ledarsidan som jag ber att få återkomma med när det är spikat.

Här kommer utförliga presentationer av Sidsjö-Böles nyförvärv, spelare för spelare (klicka på spelarens namn för att komma till presentationen):
• Kim Eriksson 
• Karl-William Svedin
• Viktor Bergman-Rönnmark
• Kevin Jakobsson 

Till Silly season

Tillbaka till div 4 Medelpad