Anders Nyberg och tränarkollegan Mikael Öhman blir Selånger trogen minst en säsong ytterligare. Anders Nyberg och tränarkollegan Mikael Öhman blir Selånger trogen minst en säsong ytterligare.

Firma Nyberg & Öhman klara för ännu ett tränarår i Selånger: "Vi blir kvar"

(2020-11-11)
Tränarduon Anders Nyberg och Mikael Öhman kör på ytterligare en säsong i Selånger.
Fattas bara efter årets kanoninsats då man lotsade det unga laget till Medelpadsallsvenskans uppflyttningsserie.
– Jag och Micke blir kvar, konstaterar Anders Nyberg kort.


Tränarduon Anders Nyberg och Mikael Öhman tog över Selånger när laget var i sexan.
Efter dubbla avancemang och nytt kontrakt ifjol i Medelpadsallsvenskan gjorde laget en kanonsäsong i år och tog sig till höstens uppflyttnings-serie med sitt unga lag kryddat med ett par ärrade veteraner som Stefan Näslund, Niclas "Graninge" Persson och Henric Nylund.
Väl där tog bensinen slut och man fick nöja sig med två kryss på de fem matcherna och en neslig 0-13-förlust mot topplaget Lucksta.
Att duon Nyberg & Öhman därefter skulle få ytterligare nytt förtroende att fortsätta träna de rödblå-randiga kom inte som en blixt från klar himmel direkt.
– Nä, jag och Micke blir kvar, konstaterar Anders Nyberg kort.

En nygammal spelare har införskaffats inför den kommande säsongen så här långt och en har valt att lägga bollskorna på hyllan.
– Kalle Appelqvist återvänder från Sidsjö-Böle. Kalle har aldrig spelat med oss på senior nivå. Han spelar ytter och på centrala mittfältet och har bra spelförståelse, är en god passningspelare och duktig i spelet en mot en samt en fin lagspelare. Oktavio Strindlund slutar. Sedan får vi se vad som händer framöver på spelarfronten, säger Anders Nyberg.