I Alexander Panayioti får Sidsjö-Böle in en ung målvakt med division 3-rutin. I Alexander Panayioti får Sidsjö-Böle in en ung målvakt med division 3-rutin.

Sidsjö-Böle satsar på topp 6 med ny keeper från Svartvik

(2020-07-31)
Sidsjö-Böle tillhör den skara som krigar om en plats bland de sex första i grundserien.
Och man gör det med nye keepern Alexander Panayioti från Svartvik.
– Där får vi en trygg och duktig sista utpost och säkrar upp den positionen, säger tränaren Mikael Eklöf.


Tre segrar och två förluster under vårens matcher och en femteplats så här långt är Sidsjö-Böles facit efter vårens matcher. Ett bra utgångsläge om man vill spela om uppflyttning till division 3 efter grundseriens elva omgångar.
– Ja, målet är givetvis topp 6 först och främst, säger tränaren Mikael Eklöf.

Under uppehållet har det hänt lite i spelartruppen. Taavetti Ahn har åkt hem till Finland för militärtjänstgöring. Det kompenseras med med några nya och gamla spelare som tillkommit. 
– Parsa Pichkah är tillbaka under hösten, ska studera vidare sen på annan ort. Även John Hellberg har anslutit efter jobb i Åre. Axel Andersson kommer in på lån under hösten, rejäl back med förflutet i bland annat Lucksta. Vi har även fått in spännande talangen Hamidou Gaye från Selånger, säger Mikael Eklöf. .

Dessutom har man fått en ny keeper i förre Giffaren och Svartvikaren Alexander Panayioti
– Där får vi en trygg och duktig sista utpost och säkrar upp den positionen. Tufft annars för Petter (Sjölund) att axla mv-rollen själv med jobb osv, säger Mikael Eklöf vars Sidsjö-Böle inleder höstspelet ikväll med en riktig streckmatch mot Selånger.

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad